Studio 100 GO 4+

Filmpjes, muziek en games

Wanagogo NV

    • 3,1 • 152 beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Welkom in de Studio 100-wereld vol plezier, avontuur en humor! Beleef Studio 100 overal met de Studio 100 GO-app.
 
In deze app ontdek je tal van gratis filmpjes, 1 gratis spelletje en 2 gratis boeken. Abonnees hebben toegang tot duizenden filmpjes en tientallen games en meer dan 100 boeken!
 
Heb je zin in een leuk spelletje, een zalig boek, een aflevering van één van jouw favoriete karakters of dans je liever mee met één van de vele videoclips? Studio 100 GO is vast iets voor jou, want Studio 100 GO is plezant en heb je altijd bij de hand!
 
Studio 100 helden
De Studio 100 GO app groeit mee met de kinderen! De allerkleinsten kunnen hun hartje ophalen aan Bumba en Maya en wanneer ze wat ouder worden, kiezen ze gewoon andere Studio 100-figuren zoals Samson & Marie, K3, Piet Piraat, Mega Mindy,… want ook die kan je vinden in de Studio 100 GO app. Zelfs de stoere GameKeepers en Nachtwacht zijn van de partij! Zo zie je maar, iedereen vindt Studio 100 GO plezant!
 
4 profielen
Per gezin kunnen 4 profielen aangemaakt worden. Elke gebruiker kan zo zijn eigen favorieten en downloads bijhouden. De vier gebruikers kunnen zelfs tegelijk op 4 schermen genieten van de Studio 100 GO app.
Het aanmaken van een profiel doe je in een aantal eenvoudige stapjes. Het profiel kan je daarna ook in de oudersectie van de app wijzigen, en je kan er ook extra profielen aanmaken. De profielen zorgen ervoor dat wat het kind te zien krijgt voor zijn of haar leeftijd geschikt is.
 
Gratis?
Studio 100 GO is volledig gratis en geeft je een leuk aanbod van speel-, kijk-, zing- & leesplezier. Naast het gratis deel biedt de app nog veel meer films, shows, spelletjes, boeken, ...Wil je alles kunnen zien en doen? Neem snel een Studio 100 GO Pass!
 
Studio 100 % Safe
Studio 100 GO maakt zich sterk voor online veiligheid. Door de Studio 100-beleving in een app te steken, bieden we een veilige omgeving voor kinderen aan. Als ouder ben je op die manier gerust dat wat ze te zien krijgen kindveilig is.

Nieuw

Versie 3.8.0

Verbeteringen aan de video-speler.

Beoordelingen en recensies

3,1 van 5
152 beoordelingen

152 beoordelingen

Yolo85forever ,

Brol

Ze moesten zich schamen. Of wij moesten ons schamen dat wij zoveel geld betalen aan de studio100 franchise. App werkt de helft van de tijd niet. Of blokkeert alles weer zodat je je wachtwoord weer moet ingeven om dan te blokkeren wegens fout paswoord?! (En nee het gaat niet om een typfout)
Als je dan wel binnen geraakt crasht de app na enkele seconden.
Hou uw geld bij! Als ze nog niks deftig kunnen ontwikkelen voor onze kinderen zijn ze geen cent van ons waard. Afzetters op de kap van ons kinderen. Shame!

Reactie van ontwikkelaar ,

Issue zou opgelost moeten zijn. Bedankt om dit te melden.
Onze excuses voor het ongemak.

debbyrodiers ,

Betalen voor abonnement maar niks werkt!

We betalen al maanden dit abonnement maar via de app kunnen we niks downloaden of geen spelletjes spelen? Alles blijft op slot staan ondanks dat de ingelogd zijn!

nifhtjgfhk473 ,

Enkel voor Proximus klanten

App is enkel voor Proximus klanten. Tja, ik wil gerust betalen om de app te gebruiken, maar ook nog Proximus klant worden is mij een stap te ver. Er is trouwen prima gratis kinder app van een openbare zender voor kinderen. Gratis en boordevol ook goede content.

App-privacy

De ontwikkelaar, Wanagogo NV, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Ketnet Junior
Amusement
Ketnet
Amusement
Plopsaland
Amusement
Streamz
Amusement
GoPlay
Amusement
Love Island BE
Amusement