Screenshots

Description

Met deze app voor iPhone heb je Studio Brussel altijd op zak. Zo kan je snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit jouw favoriete StuBru-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer je maar wil. Of neem live een kijkje in de studio. Dit alles in een herkenbare Stubru-omgeving, met visuals van de songs en de presentatoren.

Via de playlistfunctie vind je snel de naam van een artiest of nummer terug uit de playlist van Studio Brussel. Via de app kan je snel en gemakkelijk reageren op jouw favoriete radioprogramma en sta je rechtstreeks in contact met de studio. Nieuwsupdates en verkeersinformatie kan je snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Airplay en Chromecast kan je bovendien alles streamen naar jouw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kan je de muziek die je leuk vindt delen met je vrienden via sociale media. Luister altijd en overal naar De Tijdloze: dat is non-stop de beste tijdloze muziek.

Je kan niet alleen naar Studio Brussel, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Radio 2, Klara en MNM, kan je genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits, MNM UrbaNice en Ketnet Hits. Via VRT NWS krijg je de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

What’s New

Version 654.6.001

- bug fixes
- nieuw menu om programma's te herbeluisteren

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
8.4K Ratings

8.4K Ratings

mh211276 ,

Super!!

Enige minpunt, nog geen integratie met CarPlay

De Youri ,

Goede app

Werk zoals verwacht. Alleen spijtig dat de chromecast integratie niet werkt. Als workaround gebruik ik de radio1 app om stubru te casten.

GV4562 ,

Mis nog Chromecast ondersteuning

Door het ontbreken van Chromecast ondersteuning moet ik vaak nog andere radio apps gebruiken.

Information

Provider
VRT
Size
53.4 MB
Category
Music
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© VRT
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like