Schermafbeeldingen

Beschrijving

Ontdek een nieuwe make-over ervaring en vind inspiratie voor je volgende haarkleur afspraak. Style My Hair, L'Oréal Professionnel's 3D-kleur make-over applicatie zal je helpen je haarkleurendromen waar te maken. Van blond tot bruin haar, van rood tot koper, tot kleurvolle roze en paarse kleurtinten, Style My Hair geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om je haarkleur te veranderen. Je kunt zelfs een ombre of sombre look proberen.

Voor het eerst kun je bewegen, je haar schudden en nog veel meer! De 3D-technologie voor haarkleuringen volgt de natuurlijke beweging van je haar en helpt je te kiezen welke kleur voor jou geschikt is. Hou je van de haarkleur die je net hebt geprobeerd? Deel het direct met al je vrienden!

Eenmaal je jouw perfecte haarkleur hebt gevonden, maakt Style My Hair het voor jou makkelijk om een L'Oréal Professionel salon te vinden!

Het is meer dan alleen een make-over-tool: vind je dagelijkse dosis haarinspiratie terug met tips en tricks en de nieuwste kleur- en stylingtrends.

Nieuw

Versie 2.8.2

Bug fixes and minor updates

Beoordelingen en recensies

2,1 van 5
24 beoordelingen

24 beoordelingen

Amandinekatz ,

Bug

Bug quand j importe une photo pour colorer mes cheveux

virginie.lodewyckx1 ,

Fonctionne pas!

Gros bug quand je charge ma photo!! Je n’arrive pas à passer à l’étape suivante...

Saphaëlle ,

La couleur ok mais la coupe !

J’ai téléchargé l’appli par rapport à un article de journal vantant ses mérites : coupe, couleur...
Mais à part changer la couleur de cheveux (et c’est pas super bien fait...), je cherche toujours comment appliquer une nouvelle coupe de cheveux !

App-privacy

De ontwikkelaar, L'Oreal, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou