SumUp 4+

Kaartbetalingen aannemen

SumUp Limited

  • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Eenvoudig zakendoen

Met de SumUp-app kunt u eenvoudig betalingen accepteren en uw bedrijf aansturen. Gebruik onze gratis app samen met een mobiel SumUp-pinapparaat om overal uw geld te ontvangen.

Onze app maakt het ook gemakkelijk om uw catalogus met artikelen te beheren, een webwinkel te bouwen, cadeaubonnen te verkopen, facturen en betaalverzoeken te verzenden en QR-codes in te stellen. Deze hulpmiddelen zijn intuïtief en omvatten geen bindende contracten. U betaalt alleen een vast bedrag per transactie. Wij staan dan ook voor u klaar –of u nu een mobiele kassa-oplossing nodig hebt of op zoek bent naar nieuwe manieren om uw bedrijf een impuls te geven.

Pasbetalingen
Download onze app en koppel uw apparaat aan een SumUp-pinapparaat om betalingen via chip en pin, contactloze betalingen en mobiele betalingen te accepteren. Met SumUp kunt u creditcards, betaalpassen en betalingen via Apple Pay en Google Pay accepteren. We maken het ook eenvoudig om btw-tarieven in te stellen, opties voor fooien toe te voegen en terugbetalingen uit te voeren.

Artikelen
Maak uw persoonlijke catalogus met artikelen. Gebruik onze betaalapp om artikelen toe te voegen, te bewerken en te verwijderen. Doordat u uw hele voorraad binnen handbereik hebt, vinden transacties heel snel en eenvoudig plaats. U kunt uw artikelen bovendien ordenen in categorieën, waardoor verkopen nóg gemakkelijker wordt.

Facturen
Met SumUp Facturen kunt u in een mum van tijd professionele facturen in de huisstijl van uw merk genereren die aan de wettelijke eisen voldoen. Als uw klant een factuur ontvangt, kan hij of zij die veilig online betalen. Maak en verzend zoveel facturen als u wilt. Zónder servicekosten. Er zijn ook geen kosten verbonden aan het ontvangen van betaling via een overschrijving. We berekenen alleen een kleine vaste vergoeding voor pinbetalingen.

Webwinkel
Open een nieuwe winkel zonder huur te betalen. Met de SumUp-app kunt u eenvoudig uw eigen webwinkel met veel functies te bouwen –zonder dat u vaardigheden op het gebied van webontwerp nodig hebt. Voeg eenvoudig artikelen toe, publiceer uw winkel en bereik nieuwe klanten over de hele wereld. Zodra uw webwinkel klaar is, biedt de SumUp-app u realtime analyses waarmee u uw bedrijf verder kunt laten groeien.

Bedrijfsrekening
Met een gratis bedrijfsrekening van SumUp blijft u op de hoogte van uw financiën in één veilige, gemakkelijk te beheren ruimte. Aanmelden is eenvoudig en kan zonder papieren: u ontvangt binnen enkele minuten uw nieuwe accountgegevens. En het mooiste nieuws? Er zijn geen maandelijkse kosten of verborgen kosten.

SumUp Card
Ontvang een gratis contactloze Mastercard voor uw zakelijke uitgaven en houd uw uitgaven bij in onze app. Koppel uw kaart aan Apple Pay of Google Pay om naadloos te betalen op miljoenen locaties. U kunt overal met uw SumUp Card betalen waar Mastercard wordt geaccepteerd en kunt met de pas ook geld opnemen bij een geldautomaat.

Betaalverzoeken
De flexibele manier om online uw geld te ontvangen. Voer eenvoudig het bedrag in dat u in rekening wilt brengen, genereer een betaalverzoek en deel het met uw klant via social media, sms of e-mail. De koppeling verwijst de klant naar een veilige website waar hij of zij de transactie kan voltooien. Dit is ideaal om contante betalingen te accepteren zonder pinapparaat dat geschikt is voor creditcards.

Cadeaubonnen
Bent u geïnteresseerd in een nieuwe bron van inkomsten die minimale inspanning vereist? Open dan de SumUp-app. U vindt er een cadeaubonpagina voor uw bedrijf die u gelijk kunt delen. Uw klanten kunnen digitale cadeaubonnen kopen voor elk bedrag en deze personaliseren met een reeks ontwerpen. U kunt het saldo van elke cadeaubon die u verkoopt beheren in de SumUp-app.

Nieuw

Versie 3.2.44

Verschillende bugfixes

Beoordelingen en recensies

3,4 van 5
27 beoordelingen

27 beoordelingen

David7830 ,

Rapport plus complet

A quand un listing des transactions de l’eshop reprenant les infos clients ? (Articles commandes, nom, mail, …)

Reactie van ontwikkelaar ,

Bonjour David. Merci d'avoir partagé votre suggestion d'amélioration. Vous retrouverez l'ensemble des informations relatives à vos commandes en cliquant sur "SumUp E-shop" suivi de "Commandes" depuis votre tableau de bord accessible à l'adresse sumup.me. Cordialement, votre équipe SumUp.

JeepeeD ,

Catastrophique

Un nid de bugs, aucune réactivité du support qui est injoignable. Des panes à répétition. A éviter
Contacter le service client ? Ils lisent à peine les e-mails et les batteries d'un iPhone n'ont pas la capacité pour supporter le temps d'attente au téléphone. Nous avons été bloqué une semaine suite à un problème mineur que l'équipe ne voulait pas comprendre.

Reactie van ontwikkelaar ,

Bonjour. Nous sommes navré.e.s d'apprendre les soucis rencontrés avec votre application. Dans un premier temps, tentez de supprimer celle-ci et de l'installer de nouveau. Si cela ne fonctionne toujours pas, veuillez contacter notre service client par chat, e-mail ou téléphone afin d'obtenir de l'aide. Cordialement, votre équipe SumUp.

CGio7 ,

Great app but...

This app needs to be redesign.

App-privacy

De ontwikkelaar, SumUp Limited, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

 • Financiële gegevens
 • Locatie
 • Contact­gegevens
 • Gebruikers­content
 • Identificatie­methode
 • Gebruiks­gegevens

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

 • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

 • Wallet

  Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Financiën
Financiën
Financiën
Financiën
Zakelijk
Financiën