iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Offline navigatie, online ervaring

Blijf op de hoogte:
- Kaarten 'à la carte': bespaar op datakosten met offline kaarten. De kaarten in de app zijn aanpasbaar, op basis van wat jij nodig hebt en wanneer - de keus is aan jou!
- Wekelijkse kaartupdates: helpen je bij het vermijden van wegversperringen en binnen de maximumsnelheden te blijven, zelfs wanneer je offline bent.
- Mobiel rijstrookadvies: maak een eind aan gissen en besluiteloosheid - weet welke rijstrook je moet hebben bij kruisingen en afslagen met Mobiel rijstrookadvies.

Houd contact:
- TomTom Traffic: vermijd realtime verkeer dankzij slimme routes*
- Waarschuwingen voor flitsers: helpen je veiliger en probleemloos te rijden dankzij waarschuwingen voor trajectcontroles en voor vaste en mobiele flitsers.*
- Online zoeken: je vaste bestemmingen worden net als populaire attracties en essentiële POI's opgeslagen in de app. Zodra je verbinding hebt, kun je de TomTom-catalogus met bestemmingen doorzoeken.*
- Verwachte aankomsttijd delen - deel je verwachte aankomsttijd met collega's, vrienden en familie via het berichtenplatform van jouw keuze.

Rijd veilig en gemakkelijk:
- Nuttige Plaatsen: zoek en vind bestemmingen, prachtige gebieden en attracties onderweg en na aankomst op je bestemming.
- Alternatieve routes: vind alternatieven wanneer er files zijn, ondersteund met nauwkeurige berekening van afstand en tijd
- Naar foto rijden: weet je de naam van die plaats nog?! Als je de daar genomen foto's hebt voorzien van een geotag, dan voert de app je er naar toe!
- Naar contactpersonen rijden: plan je route naar bekenden gemakkelijker, met de in je telefoon opgeslagen contactpersonen.
- Zonder reclame: altijd de meest efficiënte reis, zonder onderbrekingen of hinderlijke reclame.

KAARTEN
Download aangepaste kaarten voor landen, regio's en attracties in 150 landen, wekelijks geüpdatet, voor de gemakkelijkste route.

* Controleer op http://tomtom.com/20719 de beschikbaarheid per land. Voor Services is een mobiele telefoonverbinding vereist. Het is mogelijk dat je provider kosten berekent voor datagebruik. Deze kunnen aanzienlijk hoger zijn bij gebruik in het buitenland.
* Voor deze services is een mobiele telefoonverbinding vereist. Het is mogelijk dat je provider kosten berekent voor datagebruik. Deze kunnen aanzienlijk hoger zijn bij gebruik in het buitenland.
** Gegevensopslagbeperkingen kunnen van toepassing zijn. Download ieder jaar vier of meer volledige updates voor je geïnstalleerde kaart. Je hebt een Wi-Fi-verbinding of mobiele dataverbinding nodig om nieuwe kaarten en updates te downloaden.

Het in de achtergrond blijven gebruiken van je GPS kan de gebruiksduur van de batterij aanzienlijk verkorten.

TomTom behoudt zich het recht voor om deze aanbieding eenzijdig in te trekken en/of te wijzigen, en/of om de algemene voorwaarden aan te passen.
Apple CarPlay is eigendom van Apple LLC.

De aanbieding is beperkt tot één gratis proefabonnement per gebruiker. Een ongebruikt deel van een gratis proefabonnement vervalt als je een abonnement koopt. Aan het einde van de proefperiode wordt je abonnement automatisch tegen de geadverteerde prijs in rekening gebracht tenzij je je abonnement 24 uur van tevoren annuleert. Je abonnement wordt automatisch verlengd tenzij je de automatische verlenging ten minste 24 uur vóór het einde van de huidige factureringsperiode uitschakelt. Betalingen worden in rekening gebracht op je iTunes-account. Je kunt je abonnementen beheren en de automatische verlenging op elk gewenst moment uitschakelen op de beheerpagina van je App Store-account.
Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid.

Nieuw

Versie 2.0.1

Updates en bugfixes:
+ Meld je aan om je bestaande GO Mobile-abonnement op te halen en door te gaan
+ Bugfixes voor kaartdownloads
+ Verbeterde app-ondersteuning voor navigatie-instructies en het afspelen van podcasts en audioboeken

Beoordelingen en recensies

3.6 van 5
269 beoordelingen

269 beoordelingen

roilion3 ,

Avis

Voilà moi je ne pas rencontrer des problèmes
Pour utiliser Tom Tom go par contre j’en n’ai marre que on nous prend pour des imbéciles je déjà payer Tom Tom Europe
Donc pas question de payer à nouveau Tom Tom go de toute façon assez d’application de navigation très performante et non payante +!!!!!
Depuis quelques temps je utilise Google maps toute aussi précis avec de recherche beaucoup plus rapide

Djerpene ,

Arnaque

L’ancienne version était soi-disant a vie et après une mise à jour il faut payer un abonnement mensuel ou annuel :(
De plus les points d’interêt ont disparu ...
Enfin la précision des zones de limitation de vitesse est mauvaise.
A déconseiller

Boumbadabam ,

Motards s’abstenir!!

Après 100km j’ai remis l’ancienne app!
La navigation se coupe souvent pour un parcours alternatif.
App très dangereuse pour un motard.
Après quelques années d’utilisation sans problèmes, je quitte TomTom. Décevant.

Informatie

Provider
TomTom
Grootte
386.9 MB
Categorie
Navigatie
Compatibiliteit

Vereist iOS 11.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Afrikaans, Bokmål Noors, Bulgaars, Catalaans, Deens, Duits, Engels, Estisch, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Lets, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch, Turks, Zweeds

Leeftijd
Beoordeeld 4+
Locatie
Deze app kan je locatie gebruiken zelfs als de app niet geopend is. Hierdoor kan de batterij sneller leegraken.
Copyright
©2008 - 2019 TomTom International B.V. All rights reserved.
Prijs
Gratis
In-app aankopen
  1. 1-Month Subscription 1,99 €
  2. 6-Month Subscription 8,99 €
  3. 3-Month Subscription 4,99 €

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou