Services - TotalEnergies 4+

TOTAL MARKETING SERVICES

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

VIND HET DICHTSBIJZIJNDE STATION : vind altijd het dichtstbijzijnde TotalEnergies station met 1 klik via je GPS (Waze, Google Maps,…) om er naartoe te rijden. Bent u in het buitenland? Total tankstations in het land van bestemming worden nu automatisch gedownload in uw station finder!

VIND EEN STATION IN FUNCTIE VAN UW SPECIFIEKE WENSEN : ben je op zoek naar een specifieke service of product? Gebruik de filter van jouw voorkeur en krijg alle stations te zien rondom jou die voldoen aan de gekozen voorwaarden. Ben je op zoek naar een specifieke brandstof of zoek je één van onze carwashes? Met de Services app rijd je zeker rechtstreeks naar het juiste station.

GEEF HET STATION EEN SCORE : Door een score te geven aan onze stations op basis van je ervaring, help je ons om de stations en de service nog te verbeteren.
GENIET VAN DE PROMOTIES IN ONZE STATIONS : Mis geen enkele promotie meer. U kan al uw aanbiedingen en diensten rechtstreeks ontdekken in de sectie "Mijn diensten +". Bent u in het buitenland? U kan nu ook profiteren van de aanbiedingen en diensten in uw land van bestemming.

KRIJG TOEGANG TOT ALLE DIENSTEN VAN TOTALENERGIES : Maak gebruik van al onze diensten die je toelaten om je reistijd op de baan te verbeteren zoals de mobiele website of toepassingen van onze partners… Dankzij de Total Services applicatie heb je een volledige waaier aan diensten ter beschikking op je smartphone !

SERVICES & LOYALITEIT : Registreer uw TotalEnergies Club kaart en geniet onze aangepaste diensten via de mobiele applicatie

TOTALENERGIES CLUB BELGIË EN LUXEMBURG: registreer uw TotalEnergies Club-kaarten en geniet van uw persoonlijke loyaliteitsservice in de mobiele applicatie. Als u naar de Benelux reist, kunt u maximaal 3 klantenkaarten toevoegen als u er een aantal heeft.

Nieuw

Versie 10.4

Een algemene verbetering van de werking om enkele anomalieën op te lossen

Beoordelingen en recensies

3,9 van 5
697 beoordelingen

697 beoordelingen

RougeGauche ,

Impossible de rentrer ma carte de fidélité

Quand je veux rentrer ma carte de fidélité, après avoir inscrit le numéro + le code, cela m’indique une erreur est survenue, vérifier votre connexion.
Merci de régler ce problème au plus vite. En gros, l'app est inutilisable sans cela. Merci.

Reactie van ontwikkelaar ,

Bonjour, nous sommes désolés pour cette mauvaise expérience et travaillons actuellement pour trouver une solution à ce problème. Excellente journée à vous et à bientôt dans nos stations.

Total Club user ,

Ajoutez une carte de fidelité impossible

Ça va durer combien de semains / mois pour fixer ce problem?!

Blopsy ,

Pas top

Quid du total club? Rien a ce niveau sur cette app. L'ancienne est bien mieux

App-privacy

De ontwikkelaar, TOTAL MARKETING SERVICES, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek
  • Overige gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Productiviteit
Onderwijs
Onderwijs
Zakelijk
Zakelijk
Games

Suggesties voor jou

Navigatie
Navigatie
Navigatie
Reizen
Navigatie
Navigatie