Schermafbeeldingen

Beschrijving

Ontdek dé verkeersinformatieapp van de Belgische marktleider. Door Touring Mobilis te gebruiken tijdens het autorijden, wordt je automatisch gewaarschuwd voor incidenten op jouw weg. Hierdoor bespaar je tijd en geld en ben je goed voorbereid op eventuele onveilige situaties op de weg.

Wij waarschuwen je voor:

• Files
• Mobiele flitsers
• Vaste flitspalen
• Trajectcontroles
• Wegwerkzaamheden
• Afgesloten rijstroken
• Ongevallen
• Stilstaande voertuigen

En er komt meer!

Ook als je niet in de auto zit, helpt Touring Mobilis je bij het voorbereiden van je reis. Check vooraf of er files staan op jouw route en waar je een keer extra op je snelheid moet letten om verkeersboetes te voorkomen.

COMMUNITY EN REDACTIE:
De verkeersinformatie wordt voor het grootste gedeelte samengesteld door de gebruikers zelf. Je kunt zelf meldingen insturen en meldingen van anderen beoordelen. De informatie van deze community, met inmiddels meer dan 1 miljoen gebruikers in de Benelux, verrijken we met andere bronnen zoals de weglusdata van Agentschap wegen en verkeer, beelden van camera's die langs alle wegen van België zijn geplaatst en onze eigen Touring Mobilis redactie.

APPLE WATCH & WIDGET:
Met widget ondersteuning voor het 'Vandaag-Scherm' van je iPhone en Apple Watch kun je, waar je ook bent, altijd binnen een paar seconden de verkeersinformatie bekijken die voor jou relevant is.

NAVIGATIE
De meest gevraagde feature navigatie in Touring Mobilis is beschikbaar sinds februari 2018. Bij het plannen van een route krijg je de mogelijkheid om gesproken instructies aan te zetten. We zijn zeer benieuwd naar jouw bevindingen.

BATTERIJ EN DATAVERBRUIK:
Doordat we gebruik maken van GPS-locaties in de achtergrond kan de app effect hebben op je batterij verbruik net als dit bij andere navigatie apps het geval is. Dit geldt ook voor het dataverbruik. Meer info hierover? Check onze FAQ op de website.

MEER INFORMATIE & CONTACT:
Een vraag, opmerking, voorstel? Wij horen het graag via mobilis.ios@touring.be of bezoek onze website www.touringmobilis.be

Nieuw

Versie 9.1

In deze update hebben we opgelost dat je de onnodige ‘’geen internetverbinding’’-melding niet meer krijgt. Ook de reistijd van de rit kon achterlopen en de layout van het instellingenscherm ziet er strakker uit. We gaan weer keihard bezig met de doorontwikkeling van nieuwe, mooie features zoals Touring Mobilis op CarPlay. Nog even geduld, dit komt er zo snel mogelijk aan!

Beoordelingen en recensies

4.3 van 5
172 beoordelingen

172 beoordelingen

StefanBrasseur ,

Top app!!

Handige app voor flitspalen etc! Alleen de navigatie mag wat verbeterd worden. Tnx voor de Nederlandstalige app!

f2roku ,

Top

Heel goeie

Teddy.Tinaruck ,

Top app

Het is een goeie app om mee te werken. Alleen een klein min puntje dat het soms crashed.

Informatie

Provider
TOURING
Grootte
210 MB
Categorie
Navigatie
Compatibiliteit

Vereist iOS 9.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Duits, Engels, Frans, Luxemburgs

Leeftijd
Beoordeeld 4+
Locatie
Deze app kan je locatie gebruiken zelfs als de app niet geopend is. Hierdoor kan de batterij sneller leegraken.
Copyright
© 2019 Touring Belgium
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou