Trimetal BE 4+

AkzoNobel Decorative Coatings B.V.

    • 3,9 • 19 beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Omschrijving

De Trimetal App is de ultieme app voor de professionele schilder, speciaal ontwikkeld door Trimetal om vakschilders onderweg te voorzien van product- en kleurinformatie.

Kenmerken:

• Vind het juiste Trimetal product voor uw project, via de zoekfunctie per categorie of per ondergrond. Alle productgegevens zijn direct binnen handbereik, ook de technische en veiligheidsfiches.

• Blader door onze kleurencollecties en sla uw favoriete kleuren op.

• Selecteer een kleur op een (nieuwe of bestaande foto) en vind zo de dichtstbijzijnde kleur uit de Trimetal kleurcollecties.

• Zoek het dichtstbijzijnde verkooppunt, op basis van plaats of postcode, inclusief contactgegevens en een weergave op de kaart.

Nieuw

Versie 1.0.5

We willen met elke nieuwe release weer beter worden, dus blijf vooral uw feedback met ons delen. In deze update hebben we bugs en problemen opgelost.

Beoordelingen en recensies

3,9 van 5
19 beoordelingen

19 beoordelingen

Dh4em3r ,

Best handig

De app is handig en makkelijk te gebruiken.
Je kan je product kiezen met eventueel kleur en opslaan voor latere bestelling of dergelijk. Niet te veel onnodige dingen voor de rest mischien een kleuren scanner ontbreekt.

Mavster8 ,

Make available in all apple stores

Why not make this accessible to non Belgians? I’d like my clients to be able to download this app so please make it available globally. Thanks.

App-privacy

De ontwikkelaar, AkzoNobel Decorative Coatings B.V., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Lifestyle
Lifestyle
Zakelijk
Zakelijk
Diensten
Zakelijk

Suggesties voor jou

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle