iPhone Screenshots

Description

Het GRATIS Turfsysteem voor elk Studentenhuis. De app is een aanvulling op de Turff tablet en zorgt dat je kan turven waar je ook maar bent.

Voordelen Turff tablet & app

Helemaal Gratis
Turff is helemaal gratis te gebruiken en onze tablet wordt kosteloos bij jou thuis geïnstalleerd! Dit is mogelijk doordat we advertenties tonen op de tablet als screensaver. Meld je huis aan via www.turff.nl

Real-Time Inzicht
Alle invoeren op de tablet worden automatisch gesynchroniseerd met de cloud. Hierdoor heb je op elk moment live inzicht in je uitgaven en heb je alle data direct bij de hand!

Alles op de Turff
Voeg zelf items toe en zet op de Turff wat je maar wil! Stel prijzen in per item en deel gemakkelijk de kosten van bier, koffie, fris, frituur en andere snacks!

Verrekenen met één klik
Al je standen worden automatisch berekend. Download een overzicht in Excel en verreken alle turfjes met één klik op de knop!

Woon je in Delft of Leiden?
Turff bezorgd bier en speciaalbier aan huis tegen bonusprijs. Op elke doordeweekse dag bezorgen we je bestelling dezelfde dag nog aan huis! Lege kratten nemen we voor je mee en er is geen minimum of maximum afname. Bestellen via de app is ook mogelijk!

What’s New

Version 1.1.2

Aantal bugfixes
Feedback formulier toegevoegd

App Privacy

The developer, Turff B.V., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like