TV VLAANDEREN 4+

Kijk overal tv

M7 Group SA

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Dankzij de TV VLAANDEREN app kijk je overal tv op je smartphone of tablet, thuis en onderweg. Wanneer en waar je maar wil overal in de Europese Unie! Bovendien heb je met de TV VLAANDEREN app toegang tot onze uitgebreide filmcatalogus en kijk je de laatste nieuwe blockbusters op al je schermen.

De TV VLAANDEREN app is gratis inbegrepen bij je satelliet tv-abonnement of beschikbaar voor je APP TV-abonnement.

Wat is er mogelijk?

• Kijk live tv op verschillende schermen tegelijkertijd
• Raadpleeg een uitgebreide tv-gids
• Restart & Replay inbegrepen
• Toegang tot de uitgebreide filmcatalogus

Wat heb je nodig?

• Een satelliet tv-abonnement of een APP TV-abonnement van TV VLAANDEREN
• 3G/4G/5G verbinding of WiFi voor het live tv-kijken en om gebruik te maken van alle interactieve opties
• Je login gegevens. Gebruik je gegevens van je “MIJN TV VLAANDEREN” om je aan te melden. Ben je satelliet tv-klant en heb je nog geen login? Maak gratis je account aan op www.tv-vlaanderen.be/mijntvvlaanderen. Heb je geen satelliet tv-abonnement maar wil je wel tv kijken met de TV VLAANDEREN app? Surf dan naar www.tv-vlaanderen.be/tv-via-internet

Nieuw

Versie 11.3.1

Bugfixes en stabiliteitsverbeteringen

Een vooruitgangsbalk is toegevoegd bij de "Kijk Verder" rij

Beoordelingen en recensies

3,4 van 5
92 beoordelingen

92 beoordelingen

tim d me ,

Tv gids

Wanneer komt er eens een tv gids op Apple TV zeer dringend nodig dat maakt de app pas echt volledig

KevinRoelands ,

Slecht geluid.

De beeldkwaliteit is voldoende, maar het geluid klinkt niet lekker. Alsof er wat misloopt met de bitrate.

TwinTraveller ,

Redelijk alternatief voor TV maar ondermaatse streaming

We zijn TV Vlaanderen nu enkele weken bij wijze van test aan het uitproberen. Indien je, zoals wij, relatief weinig “live” TV kijkt, en geen behoefte hebt om op te nemen vormt dit een redelijk alternatief voor de klassieke alles omvattende packs op de markt. Een belangrijke beperking hierbij is dat de resolutie is beperkt tot 720p, wat merkbaar is bij grotere schermen. Ander nadeel is het ontbreken van een TV gids in de tvOS versie van de app. Zelf kozen we voor de test voor de APP TV BASIC formule, waarbij je naast een aantal extra kanalen ook toegang krijgt tot streaming van Canal+ Series en StarzPlay. De catalogus bied een mooie aanvulling op klassieke streaming diensten als Netflix, Prime of Disney+. Het jammere hierbij is echter dat de kwaliteit van deze streaming vaak ondermaatse, en zelfs onaanvaardbaar slecht is. Dit vertaalt zich in minuten lang “blokken” kijken. “Pixels” van 1 tot 2 cm! Dit op een toestel waar andere streaming platform en moeiteloos in HD streamen. Er is een duidelijk probleem met de streaming infrastructuur van TV Vlaanderen. Het probleem werd gemeld bij de klantendienst, met als enig antwoord: “we hebben het doorgegeven” aan de betrokken diensten. Conclusie: we geven het voorlopig nog een kans, maar indien de streaming kwaliteit niet verbetert schakelen we ofwel over op de “light” versie, ofwel naar de zender-gebonden apps.

UPDATE 28/04/2023:
Na een recente update is de app nauwelijks nog bruikbaar op AppleTV. Dagelijks moet ik opnieuw inloggen. De app werd al verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, maar het probleem blijft zich herhalen, Dit is absoluut NIET AANVAARDBAAR!

App-privacy

De ontwikkelaar, M7 Group SA, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

GoPlay
Amusement
Telenet TV
Amusement
Streamz
Amusement
VRT MAX
Amusement
VTM GO
Amusement
TOPradio be
Amusement