Schermafbeeldingen

Beschrijving

T24 banden-marktplaats-app

Altijd en overal banden inkopen voor een voordelige prijs.

U bent onderweg en heeft dringend een band nodig voor een van uw klanten? Geen probleem! Want met onze app heeft u via uw mobiele telefoon toegang tot het gehele assortiment van banden bij Tyre24. Dat zijn meer dan 2000 leveranciers uit heel Europa, die meer dan 250.000 banden op onze marktplaats aanbieden. Of het nu om zomer-, winter-, vier seizoenen-, of motorbanden gaat: om het gewenste product te kunnen vinden, kunt u met behulp van de handige zoekfunctie op bandenmaat plus matchcode, EAN-code en nog veel meer zoeken. Zo kunt u waar u zich ook bevindt, de juiste band vinden - en kunt u deze direct bestellen, wat heel wat tijd bespaart.

Eigenschappen:

- Mogelijkheid om op matchcode te zoeken
- Mogelijkheid om op EAN-code te zoeken


Over de ALZURA Tyre24-marktplaats

Met meer dan 10 miljoen producten hebben wij bij Tyre 24 de grootste voorraad aan banden, velgen, toebehoren en reserveonderdelen voor autohandelaars, van heel Europa. Zo is er niet alleen een omvangrijk assortiment van banden voor populaire automodellen, maar ook een groot scala aan producten voor exoten en klassieke auto's te verkrijgen. Naast een zeer uitgebreid aanbod aan producten heeft Tyre24 ook de beste prijzen. Besparingen tot wel 50% op de bestaande inkoopprijs voor een identiek product, zijn niet ongewoon. Zo kunnen zelfs onze klanten met groothandelskorting nog veel besparen bij een inkoop - en dat zonder koopovereenkomsten.

Over Saitow AG

Na de oprichting ervan als Tyre24 GmbH 15 jaar geleden, is de huidige SAITOW AG uitgegroeid tot een internationaal actieve IT-onderneming. De kernactiviteiten omvatten de productie, de exploitatie en commercialisering van professionele e-commerce-oplossingen. Het bedrijf exploiteert onder andere met ALZURA Tyre24 het grootste B2B-platform voor de bandenindustrie in Europa. Daarnaast ontwikkelen de IT-specialisten software op basis van individuele behoeften met een uitgebreid dienstenpakket.

Nieuw

Versie 1.9.3

Contains minor bug fixes and improvements.

You have any questions or suggestions? Drop us an email at info@tyre24.com.

Informatie

Provider
SAITOW AG
Grootte
93.5 MB
Categorie
Zakelijk
Compatibiliteit

Vereist iOS 10.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Pools, Spaans

Leeftijd
4+
Copyright
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou