VAB station locator 4+

VAB nv

Ontworpen voor iPhone

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Heb je een VAB-Multimerkentankkaart? Met deze app vind je steeds een tankstation in jouw buurt, en dat in heel Europa. Bovendien krijg je per tankstation een routebeschrijving en een overzicht van de beschikbare diensten.

Graag meer info over al onze tankkaarten of onze voorwaarden? Stuur dan een mail aan cards@vab.be of neem contact op met VAB op het nummer 03/253.63.45.
De VAB-Multimerkentankkaart laat je toe om aan uitermate voordelige voorwaarden te tanken in België en dat in een zeer uitgebreid netwerk. Bovendien kan je in de rest van Europa ook gebruik maken van het volledige netwerk van DKV en kan je hiermee ook péage of tol betalen.

Hou je het graag overzichtelijk? Maak dan een eigen lijst van de tankstations die voor jou het meest interessant zijn omwille van bijvoorbeeld de korting die je er krijgt of de ligging van het station.
Meer informatie over al onze dienstverleningen vind je op www.vab.be.

Nieuw

Versie 1.3

- nieuwe benzinestations

Beoordelingen en recensies

1,5 van 5
28 beoordelingen

28 beoordelingen

koen.h ,

werkt app nog ?

Er wordt geen enkel station meer getoond.
Werkt deze app nog wel?

GasStationsMissing ,

Werkt niet

Haal m dan offline aub

Wimpie20 ,

Toont niets

App doet gewoon niets

App-privacy

De ontwikkelaar, VAB nv, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Suggesties voor jou

Reizen
Navigatie
Navigatie
Reizen
Reizen
Reizen