Screenshots

Description

Als actief beleggende klant bij Van Lanschot wilt u graag snel kunnen schakelen. Met de Beleggen App heeft u altijd, waar dan ook, direct toegang tot uw beleggingen voor zowel uw Beleggingsadvies, Zelf Beleggen en/of Vermogensbeheerportefeuille (Index+ variant). In de app ziet u waarin en waar ter wereld u belegt. De rendementsontwikkelingen van de portefeuille zijn real-time beschikbaar. Ook is het via de app mogelijk om eenvoudig en snel contact te leggen met uw persoonlijke beleggingsadviseur en/of centrale orderdesk. Hiermee combineert Van Lanschot de persoonlijke aandacht van een Private Bank met digitale ondersteuning van hoge kwaliteit.

Veiligheid
Met de Van Lanschot Beleggen App bekijkt u uw beleggingsportefeuille via een beveiligde verbinding. U kunt eenvoudig en veilig inloggen met een zelf gekozen 5-cijferige toegangscode of met uw vingerafdruk. Er wordt geen persoonlijke informatie opgeslagen op de mobiele telefoon. We raden u aan om altijd de nieuwste versie van de app te gebruiken; zo heeft u voortdurend de nieuwste functionaliteiten en voldoet de app aan de huidige veiligheidsnormen.

Koppel de app aan uw portefeuille
Voordat u de Beleggen App kunt gebruiken, moet u deze aan uw beleggingsportefeuille koppelen. Dat doet u via Mijn Van Lanschot.

Heeft u vragen over het registratieproces? Voor Belgische klanten: neem dan contact op met ons via uw private banker, uw kantoor of bel Van Lanschot Direct (003232866980). Voor Nederlandse klanten: neem contact met ons op via uw Banker, uw Beleggingsadviseur of bel de Client Services op 0800/1737.

Wat vindt u van de app?
Wij zijn erg benieuwd wat u van de Van Lanschot Beleggen App vindt. Dit kunt u laten weten aan uw banker, beleggingsadviseur of door een review in de App Store te plaatsen.

What’s New

Version 2.16.0

We zijn voortdurend bezig om de Beleggen App te verbeteren. Wat is er nieuw:

- U kunt nu een widget toevoegen op het thuisscherm van uw telefoon tussen de app icoontjes, om zo nog meer up-to-date te blijven met het laatste nieuws over uw portefeuilles
- Kleine verbeteringen en bug fixes om de app beter en sneller te maken

Heeft u feedback of suggesties om de app te verbeteren? Ga naar "Meer" en kies "Geef Feedback"

Ratings and Reviews

4.4 out of 5
208 Ratings

208 Ratings

App Privacy

The developer, Van Lanschot, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like