Schermafbeeldingen

Beschrijving

De natuur in je broekzak!

Altijd je digitale veldgids bij de hand. Een interactieve iPhone app met de meest voorkomende vogels, veldbloemen, paddenstoelen en zoogdieren. De app heeft nu meer dan 600 soorten.

Dankzij het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Vlinderstichting heeft de Veldgids alle vlinders van Nederland met een lijst met ernstig bedreigde vlinders en sinds kort ook alle libellen van Nederland!!


Beschrijving

De meest opvallende en algemene vogels, planten en paddenstoelen in één app. Is dit een Krul- of een Speerdistel, een Kraai of een Roek? Voortaan weet je direct wat er vliegt, rent of bloeit in de natuur of je eigen tuin
Spots verzamelen, delen met vrienden en zelfs doorgeven aan de Vlinderstichting of de Nationale Database Flora en Fauna. Genieten van vogelgeluiden en professionele natuurfotografie van Han Bouwmeester. Als extra heeft de app nu ook een locatiekaart. Nooit meer verdwalen en makkelijk je spots terug vinden.
De Veldgidsapp kan de Friese en de Nederlandse namen tegelijk laten zien. Via instellingen in de app kun je de taal kiezen. Veel plezier met de prachtige namen uit Fryslân. Met dank aan provinsje Fryslân en Afúk


Tip van een Vogelkenner.
Let op met afspelen van vogelgeluiden in de natuur. Vooral in het voorjaar reageren vogels hier sterk op en dat is verloren energie. Echte kenners nemen oortjes (koptelefoon) mee het veld in. Eén oor voor het luisteren naar de vogel en het andere voor de app. Geniet van de natuur!!

Nieuw

Versie 5.0.9

Meer badges toegevoegd, verzamel ze allemaal!
Daarnaast kleine fouten opgelost.

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
12 beoordelingen

12 beoordelingen

metalwou ,

Goed werkende app

Veel duidelijke info en mooie foto’s

Reactie van ontwikkelaar ,

Hoi Metal,

Bedankt voor je review! Veel plezier met de app!

Groeten,

Tim

Ivo DB ,

Delen met gezin

Als ik deze app wil ‘delen met gezin’ blijkt dit niet te lukken, mijn vrouw zou de app opnieuw moeten aankopen :(

Reactie van ontwikkelaar ,

Hoi Ivo,

Delen met gezin is een functionaliteit van de app store. Hier kan onze app niks aan doen.
Als je een mailtje stuurt naar helpdesk@nature2u.nl help ik je alsnog graag om delen met je gezin alsnog goed in te stellen.

Groeten,

Tim

Cookoon ,

Niet slecht maar beperkt.

Tja, ik vind de app toch maar matig. Een goed idee, maar helaas beperkt qua inhoud. Soms ook niet logisch geordend. Er zijn betere gratis apps en websites.

Reactie van ontwikkelaar ,

Beste Cookoon,

Bedankt voor je reactie. Indien je suggesties hebt voor de app ontvangen we die graag op helpdesk@nature2u.nl. De app bevat ondertussen 600 van de meest voorkomende soorten in Nederland en wordt continu uitgebreid.

Groeten,

Tim
Nature2U

App-privacy

De ontwikkelaar, Nature2U, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou