iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Doorbreek de censuur!

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste Vlaams Belang-nieuws? Dat kan nu via de nieuwe Vlaams Belang-app! Download nu en doorbreek zélf de censuur.

Vrijheid van meningsuiting is het hoogste goed in onze maatschappij. Vrijheid van meningsuiting is een voorwaarde voor democratie, en omgekeerd. Spijtig genoeg ligt die onder vuur. Terwijl de traditionele media bepaalde meningen en waarheden vermijden, spannen ook de grote sociale mediabedrijven de duimschroeven aan en worden meer en meer uitlatingen gecensureerd.
Om rechtstreeks en onverbloemd met de kiezer te kunnen blijven communiceren, lanceerde het Vlaams Belang dan ook deze app. Als u deze app installeert, zal u als eerste op de hoogte zijn van al onze initiatieven, evenementen en nieuwtjes omtrent onze partij.

Aarzel dan ook niet langer en doorbreek zelf de censuur door deze app nu te installeren!

Nieuw

Versie 1.2

Bug fixes en snelheidsverbeteringen

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
477 beoordelingen

477 beoordelingen

DutoitSib ,

Goeie app

Goeie app, mooi nieuws en mooi design

Coeur d'artichaut ,

Pas en français langue nationale en Belgique

Application qui semble prometteuse mais malheureusement pas de version française alors que c’est une langue nationale en Belgique !

Sam Windels ,

Tom van grieken lacht u uit in uw gezicht

Zoals altijd kiest het VB te berichten omtrent relevante thema’s waar de Vlaming echt van wakker ligt! Helaas ontbreekt elke vorm van pragmatiek en nuance. Meer nog, het aantal halve waarheden en drogredeneringen zijn niet bij te houden. Enige doel: polariseren. Misbruik maken van mensen die “feiten” die binnen hun wereldbeeld passen gewoon aannemen en de rest negeren. Misbruik van mensen die niet es voor zichzelf (durven?) na denken. Wordt wakker Vlaams Belang kiezer, met het uitbrengen van een “nieuws app” van deze kwaliteit noemt Tom van Grieken u gewoon een idioot recht uw gezicht.

App-privacy

De ontwikkelaar, Vlaams Belang, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Zoek­geschiedenis
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou