Schermafbeeldingen

Beschrijving

Puzzel voor kinderen serie (8) zijn een van de beste leuke en educatieve spelletjes voor jonge kinderen, peuters en kleuters. Deze top gratis spel zal helpen uw kind te ontwikkelen matching, tactiele en fijne motoriek tijdens het spelen en het verkennen van 100 verschillende levensmiddelen houten geweven puzzel vormen.

Bekijk ze leren alle namen van tal van groenten, fruit en andere levensmiddelen door middel van plezier en spelen - appel, druiven, sinaasappel, ananas, watermeloen, banaan, kiwi, kersen, aardbei, citroen, maïs, erwten, wortel, tomaat, paprika, champignon, aardappel, ui, komkommer, kool, melk, eieren, brood, water, sap, boter, kaas, yoghurt, jam en ontbijtgranen. Zij zullen de uitspraak te horen, evenals de naam zien hieronder geschreven, die ook zal helpen de kinderen vertrouwd met de abc, de letters van het alfabet. Een aangename stem zal altijd aan te moedigen en lof je kinderen en peuters en motiveren hen te blijven tot hun woordenschat, het geheugen op te bouwen, en cognitieve vaardigheden tijdens het spelen. Het spel is verrijkt met animaties, geluiden en interactiviteit voor herhalen spelen en leren. Het zal uw peuters voor uren bezig te houden en toch zal je nooit zorgen over te verliezen een stuk van de puzzel zijn.

En nu hebben we nog 3 nieuwe thema's toegevoegd:
* De objecten in een scène plaatsen
* Legpuzzel
* Geheugen spel

Kenmerken:
* Eenvoudige en intuïtieve kindvriendelijke interface.
* 30 verschillende talen en uitspraken - Engels, Afrikaans, Arabisch, Bengali, Chinees, Deens, Nederlands, Filippijns, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hindi, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Macedonisch, Maleis, Noors, Pools, Portugees , Russisch, Servisch, Spaans, Zweeds, Thais, Turks, Oekraïens en Vietnamees.
* Honderden puzzelstukjes in 100 verschillende puzzels.
* Eenvoudige navigatie tussen puzzels.
* Gemakkelijk beweging van puzzelstukjes over het scherm.
* Hoge kwaliteit graphics en afbeeldingen.
* Drag and drop animaties en kindvriendelijk achtergrondmuziek.
* Ballon animatie en blij gejuich na elke correct puzzel opgelost.
* Het thema van deze puzzel is 'Food', op onze andere apps voor meer thema's als 'Animals', 'Kitchen', 'Meubilair', 'badkamer', 'Cars' en 'Tools'


Terugkoppeling Gelieve:
Als u feedback en suggesties over hoe we verder kunnen verbeteren het ontwerp en de interactie van onze apps en games, bezoek dan onze website http://iabuzz.com/ of een bericht achter laten bij kids@iabuzz.com. We zouden graag van u horen als we zijn toegewijd aan al onze apps en games te werken op een regelmatige basis met nieuwe gratis features.

Nieuw

Versie 2.2

Beste ouders, bedankt dat je een van onze educatieve spellen voor je kinderen hebt gekozen.
We blijven ze optimaliseren in termen van grootte, prestaties en naleving van de richtlijnen en het beleid van Apple.
Deel uw eerlijke beoordelingen, we zouden graag uw feedback zien.

Beoordelingen en recensies

3.5 van 5
4 beoordelingen

4 beoordelingen

Informatie

Provider
Abuzz D.O.O.
Grootte
90.5 MB
Categorie
Games
Compatibiliteit

Vereist iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Afrikaans, Arabisch, Chinees, Deens, Duits, Engels, Filipijns, Fins, Frans, Grieks, Hindi, Indonesisch, Italiaans, Koreaans, Macedonisch, Maleis, Noors, Oekraïens, Pools, Portugees, Russisch, Servisch, Spaans, Thai, Turks, Vietnamees, Zweeds

Leeftijd
4+
Copyright
Prijs
Gratis
In-app aankopen
  1. Remove Ads 2,29 €

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou