Puzzel spelletjes - kinderspel 4+

peuter leren groenten en fruit

Abuzz D.O.O.

Ontworpen voor iPad

    • 4,1 • 10 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Puzzel voor kinderen serie (8) zijn een van de beste leuke en educatieve spelletjes voor jonge kinderen, peuters en kleuters. Deze top gratis spel zal helpen uw kind te ontwikkelen matching, tactiele en fijne motoriek tijdens het spelen en het verkennen van 100 verschillende levensmiddelen houten geweven puzzel vormen.

Bekijk ze leren alle namen van tal van groenten, fruit en andere levensmiddelen door middel van plezier en spelen - appel, druiven, sinaasappel, ananas, watermeloen, banaan, kiwi, kersen, aardbei, citroen, maïs, erwten, wortel, tomaat, paprika, champignon, aardappel, ui, komkommer, kool, melk, eieren, brood, water, sap, boter, kaas, yoghurt, jam en ontbijtgranen. Zij zullen de uitspraak te horen, evenals de naam zien hieronder geschreven, die ook zal helpen de kinderen vertrouwd met de abc, de letters van het alfabet. Een aangename stem zal altijd aan te moedigen en lof je kinderen en peuters en motiveren hen te blijven tot hun woordenschat, het geheugen op te bouwen, en cognitieve vaardigheden tijdens het spelen. Het spel is verrijkt met animaties, geluiden en interactiviteit voor herhalen spelen en leren. Het zal uw peuters voor uren bezig te houden en toch zal je nooit zorgen over te verliezen een stuk van de puzzel zijn.

En nu hebben we nog 3 nieuwe thema's toegevoegd:
* De objecten in een scène plaatsen
* Legpuzzel
* Geheugen spel

Kenmerken:
* Eenvoudige en intuïtieve kindvriendelijke interface.
* 30 verschillende talen en uitspraken - Engels, Afrikaans, Arabisch, Bengali, Chinees, Deens, Nederlands, Filippijns, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hindi, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Macedonisch, Maleis, Noors, Pools, Portugees , Russisch, Servisch, Spaans, Zweeds, Thais, Turks, Oekraïens en Vietnamees.
* Honderden puzzelstukjes in 100 verschillende puzzels.
* Eenvoudige navigatie tussen puzzels.
* Gemakkelijk beweging van puzzelstukjes over het scherm.
* Hoge kwaliteit graphics en afbeeldingen.
* Drag and drop animaties en kindvriendelijk achtergrondmuziek.
* Ballon animatie en blij gejuich na elke correct puzzel opgelost.
* Het thema van deze puzzel is 'Food', op onze andere apps voor meer thema's als 'Animals', 'Kitchen', 'Meubilair', 'badkamer', 'Cars' en 'Tools'


Terugkoppeling Gelieve:
Als u feedback en suggesties over hoe we verder kunnen verbeteren het ontwerp en de interactie van onze apps en games, bezoek dan onze website http://iabuzz.com/ of een bericht achter laten bij kids@iabuzz.com. We zouden graag van u horen als we zijn toegewijd aan al onze apps en games te werken op een regelmatige basis met nieuwe gratis features.

Nieuw

Versie 3.3

meer groenten en fruit toegevoegd

Beoordelingen en recensies

4,1 van 5
10 beoordelingen

10 beoordelingen

App-privacy

De ontwikkelaar, Abuzz D.O.O., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Games
Games
Games
Onderwijs
Games
Games

Suggesties voor jou

Games
Games
Games
Games
Games
Games