Screenshots

Description

Ooit al je eigen kleurplaat zien verschijnen in een boekje? Met De Vons kan dat!
De Vons is een app met digitale boekjes over de personages Davon, Vivon en Muvon. Deze 3 bijzondere vrienden zijn heel verschillend maar kunnen toch niet zonder elkaar.
Met De Vons lanceert Vondelmolen een campagne die loopt in de maanden september, oktober en november 2019. In de gloednieuwe verpakkingen Vondelmolen Peperkoek met Honing en Parelsuiker 8*29g (speciaal voor kinderen) zijn er kleurkaartjes te vinden van De Vons, waarbij elk kaartje toegang geeft tot een nieuw en grappig digitaal boekje.
Je kan de kleurkaartjes inkleuren zoals je zelf wil en zo bepalen hoe het hoofdpersonage van het verhaal er zal uitzien. De figuurtjes kunnen dezelfde kleuren krijgen als de originele figuren maar ze kunnen ook een heel andere, persoonlijke invulling krijgen met coole of speciale kleurtjes.
Door het ingekleurde kaartje te scannen wordt het gepersonaliseerde personage automatisch deel van het verhaaltje. Zo beleef je de avonturen van jouw eigen personage mee!
Je kan het verhaal zelf lezen (of het laten voorlezen door jouw ouders) maar daarnaast is er ook een voorleesstem voorzien in de app die het verhaaltje voor jou kan lezen.

What’s New

Version 1.1.4

Bugfixes

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

Kristien PM ,

Creatief én leerrijk!

Wat een leuke verrassing: het ingekleurde kaartje verschijnt in het verhaaltje! Echt een aanrader!

kh1234567890s ,

Leuke verhalen

Zo leuk om je eigen creatie in het verhaal te zien!

Information

Provider
Vondelmolen
Size
260.1 MB
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like