iPhone Screenshots

Description

Met deze app verandert je ziekenhuiskamer in een mooie onderwaterwereld. Kijk rond en blijf kijken naar de belletjes voor telkens weer een nieuwe ontdekking.

Deze ontspannende app werd ontwikkeld voor het project VR in het ziekenhuis, een samenwerking tussen JEF en VRT Sandbox, ondersteund door de Vlaamse overheid in het kader van innovatieve partnerprojecten en ontwikkeld door Hunsk en Soulmade.

JEF brengt al enkele jaren festivalfilms naar de ziekenhuizen via het project JEF in het ziekenhuis. Dit groeide uit tot een platform waarop kinderen en jongeren het hele jaar rond festivalfilms kunnen bekijken. Maar het JEF festival is meer dan enkel films kijken in de krokusvakantie. Elk jaar kunnen bezoekers zich ook verwonderen in het medialab of deelnemen aan workshops en masterclasses. Virtual reality biedt de mogelijkheid om ook dit onderdeel van het festival tot in ziekenhuizen of bij kinderen thuis te brengen.

Voor de invulling van de app VR Wonderwater gingen we langs bij kinderen in ziekenhuizen en revalidatiecentra. Ze deelden hun fantasie en tekenden figuren die de animatoren vertaalden naar 3D animaties. Het resultaat kan je bewonderen in deze app en met een (cardboard) VR-bril.

Wil je meer info over JEF?
www.jeugfdilm.be

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
6 Ratings

6 Ratings

App Privacy

The developer, Jef VZW, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like