Screenshots

Description

“Radio 2”, dé mobiele app van jouw favoriete zender

Met deze applicatie voor iPhone heb je Radio 2 altijd op zak. Zo kan je snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit jouw favoriete Radio 2-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer je maar wil. Dit alles in een herkenbare Radio 2-omgeving, met visuals van de songs en de presentatoren. Je kan ook makkelijk jouw regio selecteren om Radio 2 te beluisteren.

Via de playlistfunctie vind je snel de naam van een artiest of nummer terug uit de playlist van Radio 2. Via de app kan je snel en gemakkelijk reageren op jouw favoriete radioprogramma en sta je rechtstreeks in contact met de studio. Nationaal en regionaal nieuws en verkeersinformatie kan je snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Airplay kan je bovendien alles streamen naar jouw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kan je de muziek die je leuk vindt delen met je vrienden via sociale media.

Je kan niet alleen naar Radio 2, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Klara, Studio Brussel en MNM, kan je genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits en Ketnet Hits. Via VRT Nieuws krijg je de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

What’s New

Version 654.6.001

- bug fixes
- nieuw menu om programma's te herbeluisteren

Ratings and Reviews

4.6 out of 5
7.2K Ratings

7.2K Ratings

@ed&maai ,

Genieten van het mooie weer

Beste daar ik niet via de verkorte nummer kan reageren doe ik het via deze weg
Ik leef nu ruim 10 jaar in het mooie zeeland en geniet dagelijks via de grootste familie uit België hier in Nederland
Ik geniet nog steeds van het weer weliswaar nu met de terrasverwarming aan en hoop dat nog even zo vol te houden wijntje erbij en een knabbeltje nog veel succes met het programma dan geniet ik ook mee
Mvg
Eddy
0031644079015 Eddy

Vermeerschen ,

Goeie zender

En een mooi app meer moet dat niet zijn

borreken ,

Niuewe versie sucks

Meestal is een update een stap voorwaarts...helaas niet in dit geval. Zeker niet blinden en slechtzienden die voice-over gebruiken. De app zit boordevol fouten in de navigatie en voorleer je muziek hoort moet je al wat toeren uithalen door knoppen die vaak niet reageren. Herbeluisteren is ook al niet leuk,meer want doorspoelen kan niet meer. Helaas maar ik moet zeggen dat dit slordig werk is..roger de wolf een teleurgestelde luisteraar via de app gelukkig is er nog radio plus en simpel radio

Information

Seller
VRT
Size
53.5 MB
Category
Music
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© VRT
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like