Screenshots

Description

Met de Wasco app ben jij altijd voorbereid voor iedere klus. In je broekzak heb je nu standaard ons assortiment zitten en kun je snel contact met jouw vestiging opnemen voor vragen.

Functionaliteiten in de Wasco app :
- Assortiment: ons volledige assortiment heb je altijd op zak met de app. Navigeer door onze productgroepen en pas filters toe zodat je vind wat je zoekt.
- Onderdelenzoeker: vind snel het onderdeel dat je nodig hebt in onze onderdelenzoeker. Selecteer het juiste merk, de juiste toepassing en/of het juiste type. Zo zie je snel welke onderdelen je nodig hebt.
- Barcodescanner: met de ingebouwde barcodescanner kun je de barcodes van onze producten scannen. Deze verschijnen vervolgens automatisch in je winkelwagen.
- Mijn account: alle gegevens van je wasco.nl-account vind je terug in de app. Ook je orders vind je hier terug.

Over Wasco:
Wasco is een groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met onze kennis, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Inmiddels zijn we al geruime tijd actief in de branche en zijn we dag en nacht in de buurt om jou te voorzien van de beste producten, diensten en advies. Jouw succes is onze passie!

Wil je meer weten over de app of over Wasco zelf? Kijk dan tussen onze veelgestelde vragen via https://www.wasco.nl/faq.aspx.

Heb je feedback voor ons op de app? Neem dan contact met ons op via de mail. Je kunt ons bereiken op app@wasco.nl. Wij horen graag van je!

What’s New

Version 1.2

We werken voortdurend aan het verbeteren van onze app. Daarom updaten we regelmatig onze app, zodat wij jou de beste ervaring kunnen bieden. We hebben nu verschillende bugs gefixt, zodat onze app nog beter werkt.

Information

Provider
Wasco Holding BV
Size
24 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like