Beschrijving

We hebben de kunst van het afvallen onder de knie. Met WW (Weight Watchers heruitgevonden), hoef je alleen maar jezelf te zijn! Laat onze persoonlijke vragenlijst je eerst leren kennen, vervolgens zullen we je op een wetenschappelijke manier koppelen aan een gepersonaliseerd plan voor gewichtsverlies. MijnWW+ heeft alles wat je nodig hebt om af te vallen. Tikken, invoeren en succes behalen, in één handige, bekroonde app.

We weten dat succes voortkomt uit het aanpakken van vele elementen die bijdragen aan het afvallen, zoals voeding, beweging, mindset en slaap. Download de WW app en profiteer van een gratis proefversie, om te ontdekken hoe mijnWW+ jou de tools en ondersteuning kan bieden die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Het is ons meest holistische en uitgebreide programma - ooit.

Start met de persoonlijke vragenlijst, die wordt gebruikt om meer te weten te komen over jouw eetgewoonten en -voorkeuren, zodat je gematcht wordt aan een gepersonaliseerd plan voor gewichtsverlies.Bovendien werden we voor het 11e jaar op een rij uitgeroepen tot #1 Beste Dieet voor afvallen door het U.S. News & World Report in 2021.

HOE HET WERKT

Voeding: Leer om gezondere keuzes te maken en af te vallen met een gepersonaliseerd SmartPoints® Budget en een ZeroPoint™ voedingsmiddelenlijst met voedingsmiddelen die je niet hoeft af te wegen of bij te houden. Ontdek onze nieuwe ""Kook met wat je in huis hebt"" functie (waarbij je receptsuggesties krijgt op basis van wat je al in je koelkast of voorraadkast hebt liggen!), handige Barcode scanner waarmee je voedingsmiddelen kunt scannen en een uitgebreide voedingsdatabase met meer dan 4000 WW recepten en vele merk- en restaurantproducten, om alles te vinden waar je naar op zoek bent.

Beweging: het synchroniseren van een activity tracker in de app helpt je om vooruitgang te boeken bij het behalen van je bewegingsdoelen. We laten je zien hoe je je activity tracker (o.a. Apple Gezondheid) synchroniseert en je dagelijkse activiteiten omzet in FitPoints®, onze maatstaf voor beweging. Kom in beweging met ons vernieuwde Bewegingsdagboek, dat nu een beter overzicht geeft van je wekelijkse FitPoints®-doel en je voortgang. Ook krijg je toegang tot vele workouts van FitOn, zodat je thuis of waar je ook bent, op elk niveau kunt bewegen.

Nieuwe functies: de WW app bevat nu een wekelijkse Check-in, voortgangsrapporten en actieplannen, plus een vernieuwde Slaap tracker, Water tracker en het bijhouden van je gewicht. De connectie tussen slaap en gewicht is heel belangrijk. Met onze Slaap tracker word je bewust van je slaappatronen en geven we je wetenschappelijk onderbouwde strategieën om beter te slapen.Ook kun je nu bedtijd herinneringen instellen voor technieken die je zullen helpen met het krijgen van een betere nachtrust.

Mindset: als het gaat om gezondheid en welzijn is wat er in je hoofd omgaat net zo belangrijk als wat er op je bord ligt, daarom hebben we verschillende 5 minuten Coaching sessies, die je waar en wanneer je wilt kunt volgen.

LIDMAATSCHAP PRIJZEN & VOORWAARDEN
Als je kiest voor een WW Digital abonnement in de WW app, worden de kosten in rekening gebracht via je iTunes-account.

Bij abonnementen die automatisch worden verlengd wordt bij je iTunes account, ten minste 24 uur voor het einde van de huidige betalingstermijn, het eerder geselecteerde tarief in rekening gebracht. Je abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij je de automatische verlenging ten minste 24 uur voor de volgende verlengingsdatum opzegt. Je WW Digital abonnement kan worden beheerd of geannuleerd in de instellingen van je Apple ID-account. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd, maandelijks gefactureerd en geeft je toegang tot onze Digitale tools.

Voor abonnementen die niet automatisch worden verlengd, worden de kosten eenmalig in rekening gebracht bij je iTunes-account op het moment van aankoop. Dit abonnement geeft je gedurende 1 jaar toegang tot WW Digital lidmaatschap.

Nieuw

Versie 9.21.0

Tot rust komen of ontspannen in slaap vallen? We hebben een nieuwe partner: Breethe, een meditatie en mentale gezondheidsapp, en in de app vind je nu rustgevende sleep sounds. Probeer ze vanavond nog! Welterusten alvast!

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
26,4K beoordelingen

26,4K beoordelingen

DRMiE ,

App opent niet

Zeer irritant. App nooit open gekregen. Betaal al veel te lang voor onbruikbaar instrument

seewee ,

Application ne s’ouvre plus 😠

Depuis la maj ios 11 l’application l’application ne s’ouvre plus.

Veryblackspeed ,

Problème d'ouverture

Malgré mon identifiant et mot de passe, je ne peux accéder à mes données
Pfff
J'ai changé d'iphone, je suis passée d'un 5 à un 8
Est-ce là le problème?
WW me propose de m'abonner alors que je suis déjà abonnée!
Excédée!!!!!

App-privacy

De ontwikkelaar, WW International, Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

 • Contact­gegevens
 • Identificatie­methode
 • Gebruiks­gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

 • Gezondheid en fitness
 • Contact­gegevens
 • Gebruikers­content
 • Identificatie­methode
 • Gebruiks­gegevens
 • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

 • Delen met gezin

  Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou