WOLF route 4+

Wolf Rijbewijsshop

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

De WOLF route is een ideale app voor iedereen die snel het rijbewijs B wil halen. In de app staat stapsgewijs beschreven wat je moet doen om je rijbewijs te halen. De stappen zijn opgedeeld in de bediening van de auto, eenvoudige verkeerssituaties, complexe verkeerssituaties, zelfstandig rijden en voorbereiding op de tussentijdse toets, het theorie-examen en praktijkexamen.

- Bekijk per stap instructievideo’s
- Bekijk examenroutes
- Plan en herplan zelf je rijlessen
- Altijd en overal inzicht in je voortgang
- Persoonlijke tips en begeleiding

Bekijk per stap instructievideo’s over bijzondere verrichtingen als achteruit inparkeren. De video’s stomen je klaar voor elke rijles. Zo kun je de tijd in de lesauto optimaal benutten en tot 10% aan lestijd besparen. Ga goed voorbereid en vol zelfvertrouwen naar het praktijkexamen door de examenroute video’s te bekijken.

Plan en herplan rijlessen direct in de app. Wanneer het jou uitkomt, ook als de rijschool gesloten is. Je rijinstructeur houdt in de app, per stap, je voortgang bij. Je kunt altijd en overal zien hoeveel je scoort op examenonderdelen als fileparkeren. Zo weten de rijinstructeur en jij precies wat je goed beheerst en welke onderdelen je extra moet oefenen.

Met de WOLF route ben je 100% in control van je eigen rijopleiding en heb je een hogere slagingskans. Je weet precies waar je staat in de rijopleiding en welke concrete stappen je moet nemen om je rijbewijs te halen. Download de app en ga direct aan de slag.

What’s New

Version 4.0.5

Leuk dat je de Wolf app gebruikt!
Je kunt vanaf nu een betaallink aanmaken voor facturen en pakketten, zodat iemand anders gemakkelijk voor jou kan betalen.
Daarnaast hebben we diverse bugfixes en verbeteringen doorgevoerd.
Op naar jouw rijbewijs!

App Privacy

The developer, Wolf Rijbewijsshop, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • Usage Data

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Reference
Education
Education
Education
Education
Reference