Screenshots

Description

WoW! Mallorca és una guia per recórrer Mallorca amb una nova mirada: a la descoberta dels elements que fan d’aquesta illa un paradís singular. Hi conviuen cultura, memòria, art, patrimoni i natura. L’app ofereix nombrosa informació gràfica i descriptiva, a més de vídeos i moltes sorpreses que completaran la vostra percepció d’aquest territori.

Fes teva l’experiència #WOWMallorca!


EL MAPA WOW
Descobreix el patrimoni cultural de Mallorca. Ho tens a un clic!
Més de 3.000 punts permeten identificar i conèixer el llegat cultural de Mallorca. Inclou patrimoni material (arquitectura, art, arqueologia...) i immaterial. És un mapa interactiu i permet fer cerques a la carta o planejar rutes pel territori.

RUTES TEMÀTIQUES
Propostes de recorregut amb un fil conductor comú

- LITERATURA
Walking on Words. Mallorca literària
Connectam amb la veu dels autors que han escrit a Mallorca i sobre Mallorca. Les rutes ofereixen un viatge guiat per escriptors com Jules Verne, Agatha Christie, Camus, Borges, Cela, Gertrude Stein i Anais Nin, a més de gran representació d’escriptors en llengua catalana: Villalonga, Pla, Blai Bonet... Guia actualitzada 2018.

- LLEGENDES
L’Illa dels Tresors
Mallorca és plena de racons que només les llegendes poden explicar. Dracs, bubotes, fades, cavallers i dimonions feiners són alguns dels personatges que podreu descobrir en 10 rutes temàtiques de llegenda, idònies per descobrir en família.
L’aventura es completa amb el joc L’Illa dels Tresors, una aventura interactiva en format app per a infants a partir de 6 anys.

What’s New

Version 2.3.5

Nuevo apartado "Passejades"

App Privacy

The developer, Fundacio Mallorca Literaria, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like