iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Leer je buren kennen of kom ze vaker tegen door elkaar te helpen met simpele thuisleveringen via de gratis YouGo app.

Mensen die hulp kunnen gebruiken met thuisleveringen (verminderde mobiliteit, drukke job of gezinsleven) kunnen een thuisleverings request plaatsen in de buurt. Waarop buren die de app hebben gedownload en die op dat moment beschikbaar zijn of bij de ophaalplaats passeren een pushbericht krijgen of ze kunnen helpen. Het is de koerier zijn eigen keuze om te accepteren of niet. Per succesvolle levering die hij voltooit gaat er een bijdrage naar een lokaal goed doel naar keuze!
YouGo kan gebruikt worden voor alle soorten simpele pakketjes die lokaal gedistribueerd moeten worden. Om de vlotheid van de levering te optimaliseren is er een chatfunctie aanwezig tussen de koerier en de ontvanger van het pakketje. Daarnaast heeft de ontvanger het laatste woord als zijn pakketje succesvol afgeleverd is geweest.
YouGo streeft naar een warmere buurt, waar iedereen elkaar kent en helpt.

Nieuw

Versie 1.0.1

Bug fixes

App-privacy

De ontwikkelaar, Floris Devreese, heeft Apple geen informatie gegeven over het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou