Schermafbeeldingen

Beschrijving

Met deze applicatie verken je het oorlogslandschap rond Ieper. Je wordt ondergedompeld in de Eerste Wereldoorlog en ontdekt sporen en sites in het landschap. Bovendien kan je virtueel bovenop de frontloopgraven lopen. Hierdoor ervaar je hoe dicht de linies bij elkaar lagen en hoe dicht bezaaid de loopgraven zijn.

Vandaag zijn er nog heel wat sporen van de oorlog in het landschap. Dikwijls zijn ze alleen voor een geoefend oog zichtbaar. Nu de laatste persoonlijke getuigen van de Groote Oorlog overleden zijn, blijft het landschap over als allerlaatste getuige van deze bloedige periode in de Westhoek.

Foto’s die tijdens de oorlog vanuit vliegtuigen werden genomen, zijn vandaag een goede bron om het verdwenen oorlogslandschap terug zichtbaar te maken.

Voortgezet gebruik van GPS op de achtergrond kan de levensduur van de batterij drastisch verminderen.

Nieuw

Versie 2.1.0

We hebben de wandeling geüpdatet met een extra POI, een luchtfoto van 1944 toegevoegd en ondertussen de UI verder vereenvoudigd.

App-privacy

De ontwikkelaar, Bitmunks BVBA, heeft Apple geen informatie gegeven over het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou