iPhone Screenshots

Description

Consiergo este singura companie full-service de concierge din România cu furnizori din toată lumea și expertiză internațională. Oferim consultanță specializată și recomandări în domeniile de Lifestyle & Wellness, Turism &Evenimente, Casă & Administrative și Recomandări medicale.
De la rezervări de ultim moment la restaurante din toată lumea, servicii de acomodare sau transport, bilete la operă, teatru sau meciuri sportive sau acces la evenimente „sold-out”, la închirieri de avioane private, elicoptere, yacht-uri sau organizare de petreceri personalizate, asistenții personali ai Consiergo sunt disponibili 24/7 pentru rezolvarea oricărei solicitări venite din partea clienților.

Serviciile de concierge sunt personalizate în funcție de cererile fiecărui client pentru a oferi experiențe inedite. Asistenții personali de concierge câștigă timp prețios pentru clienții CONSIERGO prin soluționarea cererilor lor în cel mai scurt timp posibil și la cel mai înalt grad de confidențialitate.

Aplicația vă permite acces la serviciul VIP pentru aeroport, trimite o solicitare scrisă sau suna un consultant pentru mai multe informații legate de serviciile de concierge de care puteți beneficia sau pentru a-i comunica solicitarea dumneavoastră în mod direct

What’s New

Version 1.3.3

Optimizari si imbunatatiri generale

Information

Provider
XFACTORAPP SRL
Size
13.1 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like