CONSIERGO 4+

XFactorApp

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Consiergo este singura companie full-service de concierge din România cu furnizori din toată lumea și expertiză internațională. Oferim consultanță specializată și recomandări în domeniile de Lifestyle & Wellness, Turism &Evenimente, Casă & Administrative și Recomandări medicale.
De la rezervări de ultim moment la restaurante din toată lumea, servicii de acomodare sau transport, bilete la operă, teatru sau meciuri sportive sau acces la evenimente „sold-out”, la închirieri de avioane private, elicoptere, yacht-uri sau organizare de petreceri personalizate, asistenții personali ai Consiergo sunt disponibili 24/7 pentru rezolvarea oricărei solicitări venite din partea clienților.

Serviciile de concierge sunt personalizate în funcție de cererile fiecărui client pentru a oferi experiențe inedite. Asistenții personali de concierge câștigă timp prețios pentru clienții CONSIERGO prin soluționarea cererilor lor în cel mai scurt timp posibil și la cel mai înalt grad de confidențialitate.

Aplicația vă permite acces la serviciul VIP pentru aeroport, trimite o solicitare scrisă sau suna un consultant pentru mai multe informații legate de serviciile de concierge de care puteți beneficia sau pentru a-i comunica solicitarea dumneavoastră în mod direct

What’s New

Version 2.3.0

Optimizari generale si imbunatatiri

App Privacy

The developer, XFactorApp, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Business
Travel
Food & Drink
Business
Business
Business

You Might Also Like

Business
Finance
Productivity
Business
Business
Business