Screenshots

Description

Капетан Aquafresh и нурдлице показују деци забаван начин за прање свих делова зуба. Песмице које се лако памте и покрети их терају да перу зубе и помажу им да издрже 2 минута прања, колико стоматолози препоручују. А пошто се толико забављају, завршиће са прањем зуба а да то ни не примете! Користите мелодије у оквиру апликације или је повежите са вашом омиљеном листом песама како бисте направили неограничену мешавину за плес приликом сваког прања зуба.

Најновија Aquafresh апликација за прање зуба доноси капетана Aquafresh и нурдлице који играју 2 минута, колико треба да траје прање зуба, како би помогли деци да перу зубе! Имате слободу да подесите до 4 корисничка профила укључујући различите позадине, костиме, песме и плесне покрете, и да направите савршену комбинацију за прање зуба. Деца такође могу да науче неке чињенице о прању зуба како би им се нагласила важност неге зуба и како би их то подстакло да боље перу зубе. Прање зуба уз апликацију сваког дана омогућује вам да откључате нови садржај, а такође можете да је повежете са листом ваших омиљених песама за неограничене музичке комбинације.

App Privacy

The developer, GlaxoSmithKline PLC, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like