Braila Transport Public 4+

Telelink City Services EAD

Designed for iPhone

    • 5.0 • 2 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

“Braila Transport Public” ghideaza calatorul la o destinatie aleasa din orice punct al orasului in cel mai facil si rapid mod. Putem obtine instrucţiuni de călătorie pas cu pas pentru rutele optime de autobuz, tramvai, bicicletă sau o combinaţie a acestora.Achizitionare tichete calatorie: Puteti cumpara tichete de calatorie si sa le activati la urcarea in mijlocul de transport, prin furnizarea datelor unui card bancar valid.Instructiuni de calatorie: Obţineţi instrucţiuni pas cu pas cu ghidul live în timp ce călătoriţi: aflaţi cât trebuie să mergeţi pe jos pentru a ajunge la staţia dumneavoastră, cât timp aveţi de aşteptat, vizualizaţi orele de sosire pe linia dumneavoastră şi câte opriri au rămas până la destinaţie.

Linii, staţii şi locuri preferate. Obţineţi acces facil la liniile, staţiile şi locurile în care călătoriţi şi pe care le vizitaţi frecvent. În plus, beneficiaţi de actualizări dacă/când există schimbări pe liniile preferate şi dacă orele de mers cu autobuzul sau tramvaiul sunt afectate.

Puteti defini destinatii si locuri preferate, astfel puteti selecta mai usor rutele catre acestea.

Vizualizare harti trasee: Sunteţi interesaţi să vizualizaţi întreaga imagine? Vizualizaţi toate staţiile, rutele şi liniile de tramvaisau harta autobuzelor.

What’s New

Version 1.0.238

UI improvements and bugs fixes

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

App Privacy

The developer, Telelink City Services EAD, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info
  • Identifiers

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Productivity
Travel
Travel
Travel
Travel
Travel

You Might Also Like

Travel
Travel
Travel
Navigation
Navigation
Navigation