Screenshots

Description

Radio Shqiptare - Best Albanian radio stations for you.

Radio Albania, Radio Shqiptare, Albanian Radio, Best Albanian radio stations for you.

Best radios, sports, news and hundreds of local radio stations for you in this application* You must have your internet connection to be able to use the Albanian Radios, Radio Albania application.Radio Shq, Radio Shqiptare, Radios Shqiptare, stacionet më të mira radio shqiptare për ju.

radiot më të mira, sportive, lajme dhe qindra të stacioneve të radiove lokale për ju në këtë kërkesë

* Ju duhet të keni lidhjen tuaj të internetit për të të jetë në gjendje për të përdorur aplikacionin.

What’s New

Version 4.2

We have fixed favorites problem.
We have updated sdk's for Apple AppTrackingTransparency and SKAdNetwork.
Thanks for your feedbacks.

Ne kemi rregulluar problemin e të preferuarave.
Ne kemi azhurnuar SDK-të për Apple AppTrackingTransparencën dhe SKAdNetwork.
Faleminderit për feedbacks tuaj.

App Privacy

The developer, Sedat Ozdemir, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

 • Search History
 • Browsing History
 • Usage Data

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

 • Contact Info
 • Search History
 • Browsing History
 • Identifiers
 • Usage Data
 • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

 • Family Sharing

  Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like