Capturas de tela do iPhone

Descrição

Az alkalmazás két részből áll: egyrészt a forint bankjegyek előoldaláról készített fénykép segítségével lehetőséget biztosít azok valódiságának vizsgálatára, másrészt az egyes forint bankjegycímletek hátoldali képéhez kapcsolódó kiterjesztett valóság élményt nyújt.

Az alkalmazás bankjegyvizsgálati moduljában a felhasználónak kell kiválasztania, hogy melyik bankjegycímlet előoldalát kívánja ellenőrizni. Ezt követően az alkalmazás a mobiltelefon-képernyőn megjelenő üzenetek segítségével irányítja a felhasználót a készülék megfelelő pozícióban tartásához, majd automatikusan fényképet készít. Az elkészített fotót kiértékelve az alkalmazás visszajelzést ad a lefényképezett bankjegy valódiságáról.

Az alkalmazás a forint bankjegycímletek hátoldali képéről, annak korstílusához igazodó, zenei aláfestéssel bővített, kiterjesztett valóság (ún. AR) élményt nyújt. A forint bankjegyek hátoldali képe felé tartva a mobilkészüléket az AR automatikusan indul és a mobiltelefon-képernyőn megjelenő üzenetek segítségével irányítja a felhasználót a megfelelő élmény elérése érdekében.

Az alkalmazás fejlesztése az MNB közreműködésével történt, azonban az általa szolgáltatott visszajelzés nem minősül az MNB hivatalos szakértői véleményének, továbbá az alkalmazás nem helyettesíti a professzionális bankjegyellenőrző berendezéseket sem. Amennyiben a forint bankjegyének valódiságát érintően bármely felhasználóban bizonytalanság merül fel, úgy bármelyik posta-vagy bankfiókban, vagy az MNB lakossági pénztárában célszerű ellenőriztetni a bankjegyet.

Novidades

Versão 1.0.4

Új támogatott eszközök, javított stabilitás.

Informações

Vendedor
GLENISYS Szoftver- es Rendszerfejleszto kft.
Tamanho
410.7 MB
Categoria
Finanças
Compatibilidade

Requer o iOS 11.0 ou posterior. Compatível com iPhone, iPad e iPod touch.

Idiomas

Inglês

Classificação indicativa
4+
Copyright
Preço
Grátis

Compatível com

  • Compartilhamento familiar

    Até seis membros da família poderão usar este app com o Compartilhamento familiar ativado.

Mais deste desenvolvedor

Você também pode curtir