iPhone Screenshots

Description

A BRFK Bűnmegelőzési osztálya egy tájékoztató és a bűncselekmények megelőzését támogató mobilalkalmazást készített, amely akár azonnali segítséget nyújthat használójának. A mobilapplikáció fejlesztőjének elsődleges célkitűzése az volt, hogy az alkalmazást letöltőknek gyors és pontos felvilágosítást adjon, valamint, ha szükséges, azonnali segítséget ajánljon.

Az „Ő pont segíthet” mobilapplikáció egy információs portál, amely egy könnyen kezelhető, elsősorban a fiatalok részére létrehozott, tájékoztató jellegű alkalmazás. Gyors és hatékony segítséget nyújthat a bajban lévő gyermekek- és fiatalkorúak, illetve azok számára, akik letöltik. Könnyen értelmezhető felületén azonnal segítséget találhatnak problémáikra, válogathatnak a gyermekvédelemmel foglalkozó egyesületek, alapítványok között, ahol pszichológusok, gyermekekkel foglalkozó szakemberek tanácsát kérhetik ki. Tájékoztatást kaphatnak a helyi rendőrkapitányságok, külföldi nagykövetségek elérhetőségeiről. A fontos információkon túl a portálon helyet kapott egy kvízkérdéseket tartalmazó, bűnmegelőzéssel kapcsolatos játék is.

Az applikáció az „SOS” gomb megnyomásával lehetőséget biztosít arra, hogy a bajba jutott fiatal azonnali segítséget kapjon. A mobiltelefon használója az „O” pont (SOS gomb) érintésével hívhatja a 112-es segélyhívó központot, valamint a már korábban, a regisztráció alkalmával beírt telefonszámokat értesítheti ki egy rövid „Bajban vagyok, kérlek, segíts! Most itt vagyok:” üzenettel. Az üzenet mellé a kiértesített személy megkapja a veszélyben lévő felhasználó koordinátáit is.

What’s New

Version 2.0.2

Bugfixes

App Privacy

The developer, Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You Might Also Like