iPhone Screenshots

Description

Sunt multe dezbateri despre avantajele și dezavantajele modului de lucru: dacă e mai bine să lucrăm on-line sau off-line. În ceea ce privește modul de sprijin al antreprenorilor credem că noua propunere Antreprenoria de asistență digitală: discuții 1-la-1, acces rapid, răspunsuri prompte combinată cu socializare și construcție de comunitate off-line va fi rețeta reușită din viitor.
Ce este Aplicația Antreprenoria?
Este prietenul de business din telefonul fiecare antreprenor român.
Este locul unde oferi și primești sprijin: direct, digital, onest, cu alți antreprenori ca tine.
Felul de lucru al antreprenorilor post-pandemie s-a schimbat. Au nevoie să fie sprijiniți mai personalizat, mai aplicat. Sfaturile convenționale de business sunt bune însă într-un mediu din ce în ce mai impredictibil ai nevoie să discuți punct-ochit-punct-lovit. Azi, antreprenorii își doresc atât beneficiile instrumentelor digitale cât și bucuria conexiunilor umane.
Propunem un pachet anual de sprijin-as-a-service – adică să întrebi alți antreprenori și/sau experți exact când și despre ce te doare. Fără floricele. Direct la subiect. În limita unui număr de ore prealocate (ca un abonament de telefonie mobilă). Vom forma grupe de câte 20-25 de antreprenori reunite într-o serii de 4-5 grupe sau mai multe dacă vom avea solicitări (c*m sunt seriile la facultate). De asemenea, orice IMM va avea un account manager la care va apela pentru orice aspect din pachetul de sprijin primit
Aplicația Antreprenoria propune un model freemium în care accesul la evenimente online și 2 ore de sprijin pot fi accesate de orice antreprenor din România.
Inspirați de metodologia OKRs am suprapus formatul Obiective și Rezultate Cheie cu obiectivele relației de mentorat și astfel obiectivele de business devin automat obiective de mentorat.
În #AplicațiaAntreprenoria vei putea să îți adaugi obiectivul mare si apoi etape mai mici ale acestuia și să le urmărești gradual, actualizându-le în 3 pași: Setat, În lucru și Terminat. Progresul se va vedea parțial în cadrul obiectivului mare. Fiecare obiectiv va avea o dată limită.
În #AplicațiaAntreprenoria vei putea să găsești și să pitch-uiești mentorii care ți se potrivesc cel mai bine. Astfel, fiecare antreprenor, după ce își competează profilul, în funcție de obiectivele sale de business va primi sugestii și va putea să aleagă cui îi trimite mentoring pitch-ul din mentorii sugerați.
În #AplicațiaAntreprenoria vei putea să te sfătuiești direct cu Mentorul/Mentee-ul tău în privat. De asemenea, ai posibilitatea să schimbi păreri și informații cu ceilalți antreprenori colegi de grupă cu tine. În fine, vei avea acces și la chat-ul general al seriei din care o să faci parte. Toate informațiile vor fi indexate cu etichete ale domeniilor de interes astfel încât să găsești mai repede ce cauți.
În #AplicațiaAntreprenoria vei putea să vezi ce evenimente online pentru antreprenori îți propunem și să te înscrii la oricare crezi că te ajută în business-ul tău. Atât de simplu. Vor avea prioritate cei selectați în Antreprenoria și apoi cei care au versiunea freemium a aplicației.
Încearcă acum versiunea free a aplicatiei și beneficiezi de 3 ore de sprijin-as-a-service pe care le poți consuma până la finalul anului 2021. Mai mult, poți participa la oricare dintre atelierele de antreprenoriat online listate în aplicație. De asemenea, în #AplicațiaAntreprenoriate așteaptă zeci de mentori (antreprenori și intraprenori) precum și alte sute de colegi antreprenori cu care să schimbi păreri și informații despre c*m vă dezoltați post-pandemie.

Bucură-te de Antreprenoria – cresc antreprenorii, crește România!

App Privacy

The developer, Fundatia Romanian Business Leaders, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer's privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.