iPhone Screenshots

Description

Om Appen
Har du som målsättning att komma i riktigt bra form? vill du förbättra styrka och kondition eller gå ner i vikt och bli fastare i kroppen? Kanske vill du lyfta din träning till en högre nivå eller rent av bara få inspiration och ökad motivation? Oavsett så har du kommit helt rätt då du själv väljer ut dom delarna i Appen som du tycker passar dig och din målsättning allra bäst.

Med Just Train behöver du inga redskap utan all träning sker med din egen kropp eller tillsammans med en träningspartner. Träningen är rolig, varierande och tidseffektiv samtidigt som den alltid är dig nära till hands. Detta är viktiga faktorer för att träningen verkligen ska bli av och för att du skall orka hålla uppe motivationen över tid. Du slipper resvägen till och från träningen, dyra medlemsavgifter och fundera över hur och vad du ska träna framöver. Här har du alltid träningen med dig oavsett om du är på semester, hemma eller behöver en paus i arbetet.

Vi hoppas att denna App kommer att bidra till ett friskare och mer välmående Sverige samtidigt som allt fler når sina träningsmål och hittar träningsglädjen framöver. Oavsett om du är barn eller vuxen så bör du alltid anpassa träningen till just din nivå och vara försiktig när du utför övningarna. Lyssna alltid på din kropp och pressa den inte mer än du klarar av då all träning sker på egen risk. Vi hoppas att du kommer att få stor nytta och mycket glädje av träningen framöver och vi önskar dig all lycka till!

Vad innehåller Just Train?

Du har tillgång till 110 stycken olika övningar som är indelade i olika svårighetsgrader. Häften av dessa övningar är så kallade soloövningar där du använder din egen kropp som träningsredskap och resten av övningarna är så kallade parövningar där du utför övningarna tillsammans med någon.

I ”Just Train” har vi satt ihop 18 stycken färdiga träningspass åt dig. Dessa träningspass är inriktade på styrka, kondition, fettförbränning, toning av vissa muskelgrupper och du väljer själv ut det passet som passar din målsättning för dagen allra bäst. Utöver detta så har du mallar där du enkelt kan välja ut övningar och bygga dina egna träningspass. Med så många olika övningar och träningspass så har du alltid tillgång till en stor variation vilket gör att träningen aldrig behöver kännas monoton och tråkig. Vissa av träningspassen är lättare, kortare och mer tidseffektiva medan andra är lite längre och tuffare att ta sig igenom.

I Appen kan du även mäta din fysiska ålder som är baserad på den tid det tar för dig att genomföra ditt träningspass. Utifrån den tid du får på ditt träningspass så kommer. Genom att du ser tiden på dina träningspass och får din fysiska ålder så kan du enkelt se din utveckling och jämföra dig mot andra om du vill. Alla dina tider lagras i din profil så du enkelt kan gå tillbaka och se vad du gjort och presterat tidigare.

Alla träningspass är indelade i tre olika nivåer, enkel, medel och avancerad. Så du väljer själv den nivå som du tycker passar bäst in på dig och din målsättning. Vartefter du blir bättre tränad så kan du sen skifta till en högre nivå på dina träningspass. Att gå från en enklare nivå till att klara av tuffare övningar och träningspass är något som såklart kommer att motivera och utveckla dig i din träning framöver.

Stort lycka till!

What’s New

Version 1.4

* Ny funktion för att kunna radera alla notifikationer med ett klick
* Visualisering av statistik
* Visar nu Kcal på pass
* Buggfixar

App Privacy

The developer, WinningStreak, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer's privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like