Medicheck 17+

MediCheck AB

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Träffa specialistläkare, psykologer, dietister och fysioterapeuter via videosamtal.

Att ha en kronisk sjukdom eller långdraget besvär är många gånger en utmaning. I den ordinarie vården är det ofta svårt att få gehör för de besvär man har. Det är svårt att få tid med en specialist. Det är svårt att träffa samma specialist från en gång till en annan. Det är svårt att bygga upp en relation och få ett kontinuerligt stöd.

Vi är ett alternativ för dig. Du kan träffa en specialist som har lång erfarenhet av just din sjukdom och som kan bemöta dina behov. Du kan träffa en och samma specialist varje gång om du tycker att ni har en bra relation. Du behöver inte ha någon remiss och du behöver inte åka till någon vårdcentral eller sjukhus. Du kan använda ditt frikort.

När du träffar en specialist hos oss sker det via videosamtal eller via meddelanden om du föredrar det.

Samtliga specialistläkare har svensk läkarlegitimation och minst fem års klinisk erfarenhet inom sitt specialistområde.

Våra digitala kliniker
Inom vissa områden har vi även kliniker där du får ett strukturerat omhändertagande av ett utvalt team med specialister. Du får rätt vård av rätt kompetens via videosamtal utifrån dina behov. Dessa unika kliniker är:

- Aknekliniken
- Allergikliniken
- Astmakliniken
- Fertilitetskliniken
- Hjärtkliniken
- Magkliniken
- Sköldkörtelkliniken
- Sportkliniken

Självklart hjälper vi dig med vanliga problem som till exempel allmänna hälsofrågor, bihåleinflammation, borrelia, depression, diarré, eksem och andra utslag, erektionsproblem, feber, födelsemärken och hudförändringar, förkylning, förstoppning, gallbesvär, gaser i magen, halsbränna, halsont, herpes, hosta, huvudvärk, håravfall, illamående och kräkningar, influensa, insektsbett, magknip, migrän och annan huvudvärk, munsår, nageltrång, ont i knän eller leder, ont i ryggen, oro, preventivmedel, psoriasis, sluta röka, stress, sura uppstötningar, urinvägsinfektion, utslag, vattkoppor, vinterkräksjuka och ögoninflammation och mycket mer.

Välkommen!

What’s New

Version 1.3.0

∙ Buggfixar och förbättringar.

App Privacy

The developer, MediCheck AB, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer's privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Health & Fitness
  • Financial Info
  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers
  • Sensitive Info
  • Other Data

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Medical
Medical
Medical
Medical
Medical
Medical