iPhone Screenshots

Description

NaturSpot er en mobil vejviser til Naturstyrelsens mere end 7.500 danske naturtilbud i 6 hovedkategorier: Overnatning, Faciliteter, Ruter og motion, Seværdigheder, Ved vandet og Vinterlege.

For kategorierne findes underkategorier samt mulighed for at filtrere med kriterier som ønskes opfyldt, f.eks. egnet for barnevogne, gangbesværede eller børnevenligt.

Den simple, intuitive kortfunktion gør det nemt at overskue og udforske naturtilbuddene eller skift over til listefunktionen for automatisk sortering af naturfaciliteter nærmest dig. Har du valgt listefunktionen kan du i oversigten se afstand og kompasretning til naturfaciliteterne nærmest dig.

NaturSpot er udviklet til iPhone og fungerer offline på din enhed uden brug af telefondata når først app'en er installeret. Telefonens GPS-position bruges til at markere din position på kortet, samt til at bestemme afstande og kompasretninger til naturtilbuddene.

KATEGORIER

Overnatning
- Lille lejrplads
- Stor lejrplads
- Frit teltningsområde

Faciliteter
- Undervisning
- Madpakkehus
- Bålplads
- Bålhus
- P-plads
- Toilet
- Naturlegeplads
- Naturfitness
- Fugletårn
- Drikkevandspost

Seværdigheder
- Naturudstilling
- Din guide til
- Se på dyr
- Sagnsten
- Plante og træ
- Ruin
- Forsvarsanlæg
- Fortidsminde
- Naturkanonsted
- Se på stjerner

Ruter og motion
- Aktivitetsbane

Ved vandet
- Blå Flag strand
- Snorkelsted
- Badesø
- Frit fiskeri
- Betalingsfiskeri
- Kajakrute
- Isætningssted
- Overbæringssted
- Landgangssted
- Isætningsrampe
- Blå Flag havn

Vinterlege
- Kælkebakke

DATAGRUNDLAG
Lokationsdata i NaturSpot-app'en, herunder kategorier, underkategorier, kriterier, beskrivelser, billeder, lokationer, mv. stilles til rådighed af Naturstyrelsen. NORDIOS IVS frasiger sig ethvert ansvar forbundet med data fundet i app'en NaturSpot. Da vi ikke kan garantere datakvalitet kan det ske at der fremtræder ukorrekte, mangelfulde og/eller forældede oplysninger forbundet med lokationer og lokationsbeskrivelser i NaturSpot. For henvendelser vedr. data henviser vi til Naturstyrelsen (www.naturstyrelsen.dk). For ris, ros eller forslag til forbedringer af funktioner mv. i NaturSpot kan du kontakte os direkte via vores kontaktformular. NORDIOS IVS garanterer ikke for nøjagtigheden af afstandsbestemmelser eller kompasretninger. Brugen af NaturSpot er på eget ansvar.

RIS, ROS OG FORSLAG TIL FORBEDRINGER
NaturSpot er udviklet af NORDIOS IVS. Har du ris, ros eller forslag til forbedringer af applikationen, hører vi meget gerne fra dig. Du kan kontakte os direkte på sales@nordios.com

What’s New

Version 2.0.1

I den seneste version 2.0.1 har vi optimeret NaturSpots motor, og opdateret over 7.500 naturfaciliteter til seneste version fra Naturstyrelsen. NaturSpot er nu optimeret til iOS 12, herunder iPhone Xs og iPhone Xr.

Du kan læse mere om NaturSpot på naturspotapp.dk. Har du spørgsmål eller forslag til forbedringer hører vi meget gerne fra dig. Du kan fange os på sales@nordios.com

Information

Seller
NORDIOS IVS
Size
464 MB
Category
Navigation
Compatibility

Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 NORDIOS IVS
Price
$3.99

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.