iPhone Screenshots

Description

Premier Songs është aplikacioni i parë funksional i cili ofron muzikë për të gjithë. Ky aplikacion mëton që ta zvogëlojë shpenzimin e konsumatorëve duke blerë këngën e preferuar, kurse në anën tjetër ta rrisë përfitimin e krijuesve muzikorë prapë duke shitur këngën e ofruar. Komuniteti muzikor me këtë aplikacion e mbron krijimtarinë nga piratëria dhe në çdo kohë ka mundësinë e kontrollit të shitjes online. Premier Songs pêr krijuesit muzikorë ka oferta të ndryshme bashkëpunimi: afatshkurtëra dhe afatgjata!
Në botën virtuale muzikore, Premier Songs është përgjigjja Shqiptare për kohën moderne kur gjithçka gjendet në smartphone! Ne tashmë kemi realizuar një varg kontratash me muziktarë e producentë. Më shumë se 15000 këngë të zhanreve të ndryshme vecse janë bërë pjesë e Premier Songs duke filluar nga këngëtarët më në zë deri tek ata më të rinjë.
Ju dhe Premier Songs është kombinimi modern, mbrojtje e të drejtës së autorit dhe fitimprurës! Premier Songs është kompani zvicërane me përvojë te gjatë në komunitetin muzikor në trojet shqiptare, por që ofertën e dërgon dhe e kontrollon në çdo cep të globit!
Adhuruesit e muzikës suaj i kanë dy mundësi të blerjes së këmgës, përmes kartelës bankare dhe me anë të dy operatorëve VALA dhe IPKO.
Andaj, nese jeni te interesuar qe te zvogeloni shpenzimet, të jeni të mbrojtur ju edhe kënget tuaja ligjërisht, të rrisni fitimet dhe të fitoni audiencë edhe përtej kufijve të komunitetit Shqiptar, atëherë adresa juaj është Premier Songs.
-
Premier is a platform that exclusively deals with artistic music composition, offering these products (Audio and Video formats) to the audiences.

Premier enables the audiences a wider choice for music tastes and genres of most of the renowned singers, music groups, and composers who perform or performed in the music world.

Apart from facilitating access of audiences to their music preferences, Premier also facilitates the launching and publishing of compositions by using the most advanced forms of modern technology.

What’s New

Version 1.2.0

Compatible for new device.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Information

Seller
Premier Songs AG
Size
50.2 MB
Category
Music
Compatibility

Requires iOS 10.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. 5 Premier Credits $6.99
  2. 1 Premier Credit $1.39
  3. 10 Premier Credits $13.99

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like