Satusaapas 5 4+

paivi honkakoski

Designed for iPad

    • $7.99

Screenshots

Description

Tämä on Satusaapas 5, joka sisältää 30 satua. Kotimainen Satusaapas on helppokäyttöinen lasten sovellus, jossa voit kuunnella ja lukea satukirjailija Päivi Tuulikki Koskelan kirjoittamia satuja. Sadut lukee muusikko ja ääninäyttelijä Mikko Koskela, joka on myös säveltänyt Satusaappaan tunnusmusiikit. Satumaiset grafiikat ovat taiteilija Petronella Grahnin käsialaa. Sovelluksessa voit hakea satuja aiheen tai opetuksen mukaan, tehdä soittolistoja ja valita lempisatuja. Tai jos et osaa valita, paina vain kukkaa nenänpäästä ja se arpoo sinulle sadun kuunneltavaksi. Minkähän sadun sinä saisit kuunnella? Onko siinä oravia, avaruusolioita tai ehkäpä lohikäärme parkkihallissa? Joka sadun lopussa on satuun liittyviä kysymyksiä ja tehtävä.

Voit ladata ilmaisen kokeiluversion sovelluskaupoista. Ja jos… ei vaan KUN ihastut satuihin, voit ostaa satuja 30 saappaan paketeissa, tai vaikka kaikki 150 satua kerralla.

App Privacy

The developer, paivi honkakoski, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer's privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members can use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

Games
Books
Books
Books
Books
Books

You Might Also Like

Books
Books
Books
Books
Books