Screenshots

Beschreibung

Moja Abeceda je aplikacija za igrivo in celovito spoznavanje abecede, črk in nekaterih besed. Ves čas aplikacije otroci poslušajo in gledajo posamezne črke in se ob tem prav prijetno zabavajo.

NOVO
Zdaj smo aplikaciji dodali še možnost izbire malih ali velikih tiskanih črk.

Aplikacijo Moja abeceda sestavljajo štirje sklopi in sicer: hitri abc, igra s črkami, preizkus znanja in sestavi besedo.

Hiti abc omogoča enostavni pregled abecede - otroci pritiskajo posamezne črke in poslušajo kako se glasijo. Z vključitvijo razširjene možnosti pa se ob pritisku na posamezno črko pojavi še fotografija ključne besede z zvočno izgovorjavo izbrane črke in besede, ki jo prikazuje slika (primer: B BALON).

Igra s črkami nudi otrokom petindvajset različnih iger s pomočjo katerih spoznavajo črke. Vsaki črki abecede je namenjena svoja igrica, ki temelji na ključni besedi (primer igra za črko Ž: igra spomin in iskanje parov različnih žog, tako da se sestavi beseda ŽOGA). Otroci tako z reševanjem, s sestavljanjem ali z odkrivanjem posameznih igric spoznajo vse črke, ki tvorijo ključne besede.

Zabavi in učenju sledi preizkus znanja. Otroci tu najprej zaslišijo zvok posamezne črke, ki se vselej pojavi v povsem naključnem zaporedju. Otroci odgovarjajo tako, da pritisnejo na črko za katero menijo, da je prava. Izgovorjava posameznih črk je resnično posneta zelo kakovostno, kljub temu pa smo dodali še gumb za neomejeno število ponovitev izgovorjave. Preizkus sestavljajo vse črke abecede, na vsakih 5 pravilnih odgovor pa otroci dobijo po 1 zvezdico. Kot se dandanes spodobi pa otroci ob pravilnih odgovorih slišijo še vrsto drugih pohval.

Sestavi besedo je igra za otroke, ki črke že dobro poznajo. S to igrico se otroci učijo tvorbe besed. Z izbiro pravih črk v pravilnem zaporedju, se v spodnjem delu ekrana izpiše ključna beseda ( npr. AVTO ). Večje število napak pri izbiri črk prinaša 0 zvezdic, za izbor črk brez napak ali zelo malo pri daljših besedah pa so otroci nagrajeni s 3 zvezdicami. Zvezdice so izpisane tudi v menijski tabeli, tako da starši lahko nadzirajo otrokov napredek.

Moja abeceda zdaj nudi tudi možnost izbire učenja malih ali velikih tiskanih črk.

Staršem se iskreno zahvaljujemo za nakup, otrokom pa želimo kar se da prijeten in zabaven vstop v čudoviti svet črk in besed.

Če vam je aplikacija všeč pa bomo tudi mi zelo veseli odličnih ocen in všečkov.

KONTAKT
Predloge, pohvale in sporočila o morebitnih napakah v delovanju nam prosim pošljite na info(afna)mojepravljice.si.

Neuheiten

Version 1.58

Dodali smo možnost za učenje tudi malih črk.
Mojo abecedo smo prilagodili za iPhoneX.
Dostop do nastavitev ali menija kadarkoli.
Ostale prilagoditve za boljše delovanje in odprava manjših napak.

Informationen

Anbieter
ESTET, d.o.o.
Größe
59.2 MB
Kategorie
Bildung
Kompatibilität

Erfordert iOS 8.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.

Sprachen

Slowenisch

Alter
4+
Copyright
Preis
CHF 3.00

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch