iPhone-Screenshots

Beschreibung

NRC Audio is een nieuwe app van NRC die je de beste podcasts laat ontdekken. Van NRC, van Nederland, van de wereld.

Je kunt er de bekende NRC podcasts vinden zoals NRC Vandaag met Thomas Rueb, de wetenschapspodcast Onbehaarde Apen en onze politieke podcast Haagse Zaken. Daarnaast vind je ook fantastische nieuwe podcasts van NRC zoals De Post en Cocainekoorts die exclusief op NRC Audio te vinden zijn.

Maar ontdek vooral ook de beste podcasts van makers over de hele wereld, geselecteerd door ons, de mensen van NRC. De app is jouw gids door het brede en soms onoverzichtelijke podcastlandschap. NRC-redacteuren raden onder het kopje ‘ontdekken’ de goede, bijzondere en belangrijke podcasts aan van andere makers – uit Nederland en daarbuiten.

Tot 1 januari 2021 is alles in de app voor iedereen onbeperkt te luisteren. Wil je ook na de jaarwisseling blijven luisteren naar alle exclusieve NRC-podcasts én toegang te de kwaliteitsjournalistiek van NRC? Neem dan een abonnement, al vanaf €2,- per week.

Neuheiten

Version 1.0.8

Mis vanaf nu nooit meer een aflevering van je favoriete podcast! Als één van de podcasts die je volgt een nieuwe aflevering heeft, ontvang je direct een notificatie.

De zoekfunctie is uitgebreid en verbeterd: het is eenvoudiger om je favoriete podcast te vinden en te volgen. Ook zie je welke podcasts en afleveringen populair zijn onder luisteraars van NRC Audio.

Ook de Timeline is verbeterd: als de laatste aflevering uit de lijst is afgespeeld, wordt de Timeline automatisch ververst en worden nieuwe afleveringen afgespeeld.

App-Datenschutz

Der Entwickler (NRC Media) hat angegeben, dass die Datenschutzpraktiken der App möglicherweise den unten beschriebenen Umgang mit Daten umfassen. Weitere Infos findest du in der Datenschutzrichtlinie des Entwicklers.

Daten, die zum Tracking deiner Person verwendet werden

Die folgenden Daten werden möglicherweise verwendet, um dich über Apps und Websites anderer Unternehmen hinweg zu verfolgen:

  • Kennungen

Mit dir verknüpfte Daten

Die folgenden Daten werden möglicherweise erfasst und mit deiner Identität verknüpft:

  • Kontakt­informationen
  • Kennungen

Nicht mit dir verknüpfte Daten

Die folgenden Daten werden zwar möglicherweise erfasst, aber nicht mit deiner Identität verknüpft:

  • Kennungen
  • Nutzungs­daten
  • Diagnose

Die Datenschutzpraktiken können zum Beispiel je nach den von dir verwendeten Funktionen oder deinem Alter variieren. Weitere Infos

Informationen

Anbieter
NRC Media
Größe
25.2 MB
Kategorie
Nachrichten
Kompatibilität

Erfordert iOS 11.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.

Sprachen

Niederländisch

Alter
4+
Copyright
Preis
Gratis

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch