Screenshots

Description

Takvimi për në Zvicër furnizohet sipas kalkulimeve tona të sakta kohore, për të gjitha qytetet e Zvicrës. Ka të integruar edhe sistemin Push Notification, ju njofton paraprakisht per secilin namaz, si dhe është në dy gjuhë: shqipe dhe gjermane.

What’s New

Version 2.0.5

minor fixes

Ratings and Reviews

4.8 out of 5
110 Ratings

110 Ratings

kujtim Apple 7 ,

Beste App für meine gebet ❤️❤️❤️

MashaAllah

ibhsjjjuff ,

Takvimi ch

Allahu ju shperbleft qe i pari App esht per ne shqiptaret ne ch te shohim kohet e namazit posaqerisht tash te ramazanit 🤲

Hetemi78 ,

Qytet

Mir dita kejt ne rregull eshte.
Por ti e ke shkru krejt Qytet?

Unë banoj ne Wohlen/AG nuk gjendet askund.
Aarau apo Zürich as njana nuk perputhet me Wohlen Se jemi ne Mes.

Duhesh me shkru qytet e mdhaja?
Te Përshëndes

App Privacy

The developer, Enis Jusufi, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

Education
Education

You Might Also Like

News
News
News
News
News
News