Capturas de pantalla

Descripción

Al diari ARA només publiquem si és des de la llibertat, el compromís i el rigor. Creiem que el debat, la diversitat d’opinió i la contraposició d’idees són essencials per aconseguir una imatge completa de la realitat. Si vols seguir i entendre l’actualitat des d’aquests valors, l’ARA és el teu diari i tu ets el nostre lector. Ho pots fer des de la nostra aplicació a través del teu iPhone i iPad.

A la ‘Portada’ hi trobaràs els continguts que et proposem segons el criteri de l’equip de redacció; ‘El + nou’, com indica el seu nom, aglutina les notícies per ordre cronològic, amb les novetats a dalt de tot, i ‘El + vist’ són les publicacions més llegides pels lectors. A més, pots fer servir el cercador per trobar qualsevol contingut del nostre arxiu.

També podràs accedir a l’‘Hemeroteca’ (exclusiva per a subscriptors), on podràs descarregar-te el PDF del diari del dia o de qualsevol altra edició des de l’inici de la capçalera. A més, si ets subscriptor podràs enriquir les notícies amb els teus comentaris.

Més informació a https://subscripcions.ara.cat/

SUBSCRIPCIÓ:

Ara pots fer un pas més: uneix-te al periodisme lliure amb la subscripció a l’ARA. Llegeix de manera il·limitada tots els continguts (des de l’app per a iPhone i iPad) i gaudeix dels avantatges de ser subscriptor del diari per només 4,99 €/mes o 49,99 €/any, que se’t cobrarà a través del teu compte d’iTunes quan es confirmi la compra.

Pots desactivar la renovació automàtica a través del teu compte d’iTunes almenys 24 hores abans del final del període actual, però no es reemborsarà cap part no utilitzada en el termini.

Aquí pots revisar les condicions d’ús i la política de privadesa: https://www.ara.cat/avis_legal.html

Novedades

Versión 4.5.6

Solucionat el problema que impedia executar l’app en iOS 9 en l’actualització anterior

Información

Vendedor
Edicio de Premsa Periodica Ara, SL
Tamaño
69.9 MB
Categoría
Noticias
Compatibilidad

Requiere iOS 9.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Inglés

Edad
4+
Copyright
Precio
Gratis
Compras dentro de la app
  1. Subscripció Premium $32.900
  2. Subscripció Premium $3.200

Compatibilidad

  • Compartir en familia

    Hasta seis miembros de una familia podrán usar esta app mientras la función Compartir en familia esté activada.

Quizás te interese