iPhone 截屏

简介

NN Direct este aplicatia care iti aduce pe telefon ce este mai important sa stii despre asigurarile si pensiile de la NN. In plus, poti plati primele asigurarilor rapid si in siguranta, cu orice card bancar. Daca esti printre cei cu apetit pentru investitii, tot prin aplicatie poti face tranzactii cu unitati de fond in cativa pasi simpli.

Mai mult, ai acces la istoricul primelor de asigurare platite si al contributiilor la pensie si iti poti actualiza datele de contact oricand apar schimbari.

Ca sa te bucuri de noua experienta care vine cu un design mai prietenos si informatii simplificate, e suficient sa actualizezi sau descarci cea mai recenta versiune.

Activarea se intampla si ea scurt si de la distanta pentru ca apoi sa te autentifici cu email si parola alese.

Daca telefonul tau are functii de recunoastere faciala sau amprenta digitala, e si mai simplu sa te conectezi. Odata ce te-ai conectat ne place sa credem ca avem o aplicatie intuitiva si iti va fi usor sa afli ce te intereseaza.

Daca nu e asa, da-ne de veste. In timp ce citesti aceste randuri, echipa noastra lucreaza la imbunatatirea aplicatiei, asa ca apreciem daca ne lasi un review aici. Promitem sa raspundem in timp util.

新内容

版本 3.1.0

Aceasta versiune aduce o aplicatie mai prietenoasa si o experienta imbunatatita, pe baza feedback-ului primit de la utilizatori. Pe lista noutatilor avem:
- Posibilitatea de resetare a datelor biometrice din meniul de Setari
- Posibilitatea de a transfera unitati din mai multe fonduri in cadrul aceleiasi tranzactii
- Informatii de contact actualizate
- Un design perfectionat si adaptat device-ului tau
Actualizeaza sau descarca noua versiune si convinge-te singur ca e atat utila, cat si intuitiva.
Daca ti-a placut, o sa ne bucure un review pozitiv din partea ta. Daca feedback-ul e negativ, ne bucura sa stim si sa lucram la ce nu ti-a placut.

App 隐私

开发者NN Asigurari de Viata S.A.尚未向 Apple 提供其隐私惯例和数据处理相关的详细信息。有关更多信息,请参阅开发者隐私政策

未提供详细信息

开发者下一次提交 App 更新时将需要提供隐私详细信息。

支持

  • 家人共享

    启用“家人共享”后,此 App 最多可供 6 名家庭成员使用。

更多来自此开发人员的 App

你可能也会喜欢