简介

UD Resklar ger dig reseinformation för världens länder direkt i mobilen. Appen låter dig ta emot pushnotiser om viktiga händelser och ändringar av reseinformationen för just din destination, eller för alla länder du är intresserad av. Genom platstjänster anpassar appen innehållet efter vilket land du befinner dig i så att du enkelt kan ta del av informationen som är relevant just för dig. Du kan även anmäla din utlandsvistelse till UD och ambassaden genom svensklistan och läsa på om vad du behöver förbereda inför din resa.

Appen är sammansatt av informationsflöden från i första hand ambassadernas webbplatser på swedenabroad.se. 1177 Vårdguiden bidrar med information om hälsa och vaccination i utlandet.

Det är förstås frivilligt att aktivera pushnotiser och platstjänster. Varken UD eller ambassaderna vet vart du befinner dig och vi sparar ingen data om din resa. Det är faktiskt tvärtom: appen gör det lättare för dig att ta reda vart vi finns.


Trevlig resa!

新内容

版本 3.2.0

I denna version har vi lagt till en sektion där alla pushnotiser för dina valda länder går att hitta. Notiserna finns kvar i listan i några dagar. Observera att informationen i notiser kan ha blivit inaktuell - den senaste informationen hittar du alltid under rubriken "Aktuella händelser" för det aktuella landet.

App 隐私

开发者“Utrikesdepartementet”已表明该 App 的隐私规范可能包括了下述的数据处理方式。有关更多信息,请参阅开发者隐私政策

未与您关联的数据

开发者可能会收集以下数据,但数据不会关联您的身份:

  • 标识符

隐私处理规范可能基于您使用的功能或您的年龄等因素而有所不同。了解更多

支持

  • 家人共享

    启用“家人共享”后,此 App 最多可供 6 名家庭成员使用。

你可能也会喜欢