简介

Weerts Bedrijfsadministraties B.V. uit Krimpen aan den IJssel is al jaren voornamelijk actief voor Medici en ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf. Onze dienstverlening op het gebied van administratie varieert van het doen van fiscale aangifte tot salarisadministratie, e-boekhouden en jaarrekeningen.

Het MKB heeft de laatste jaren te maken gekregen met steeds ingewikkelder regelgeving op allerlei gebied. Weerts Bedrijfsadministraties B.V. administratiekantoor te Krimpen aan den IJssel kan hierbij adviseren en optimaal ondersteunen om klantgericht op al deze ontwikkelingen in te spelen.

Ook al heeft u ons administratiekantoor niet dagelijks nodig, toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u periodiek op de hoogte van onderwerpen op fiscaal en financieel gebied die voor u van belang zijn. De BTW-alert stelt u in indien u van ons kantoor een herinnering wenst te ontvangen om tijdig uw maand-, kwartaal- of jaaraangifte te doen. Om van ons kantoor relevant nieuws op maat te kunnen ontvangen en/of gebruik te maken van de BTW-alert dient u bij het downloaden van deze App pushberichten te accepteren.

新内容

版本 2.1

Update beveiliging officeportaal

信息

供应商
Weerts Bedrijfsadministraties B.V.
大小
24.7 MB
类別
商务
兼容性

系统要求:iOS 9.0 或更高版本。兼容设备:iPhone、iPad、iPod touch。

语言

英文

年龄分级
12+
偶尔/轻度医药/医疗信息
Copyright
价格
免费

支持

  • 家人共享

    启用“家人共享”后,此 App 最多可供 6 名家庭成员使用。

你可能也会喜欢