Στιγμιότυπα iPhone

Περιγραφή

Κατέβασε την εφαρμογή Lidl Plus, κάνε εγγραφή και απόλαυσε εύκολη πρόσβαση σε ελκυστικές προσφορές και πολλά προνόμια...

Ανακάλυψε το Lidl Plus:
- Κουπόνια:
Επωφελήσου από πολλές και γενναιόδωρες εκπτώσεις ενεργοποιώντας τα κουπόνια που θα βρεις στην εφαρμογή. Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς στο ταμείο, σκάναρε την ψηφιακή σου κάρτα για να τα εξαργυρώσεις.
- Ψηφιακά φυλλάδια:
Μη χάνεις τις εβδομαδιαίες προσφορές της Lidl! Το ψηφιακό φυλλάδιο θα βρίσκεται πάντα στην τσέπη σου.
- Ιστορικό αγορών:
Θα έχεις πάντα στη διάθεσή σου το ιστορικό των αγορών σου. Πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ να παρακολουθείς τα έξοδά σου.
- Ειδοποιήσεις:
Μείνε διαρκώς ενήμερος/η σχετικά με τις νέες εκπτώσεις και τις ανανεωμένες λειτουργίες της εφαρμογής Lidl Plus.

Πολλές ακόμη εκπλήξεις σε περιμένουν…
Υπάρχουν πολλά περισσότερα να ανακαλύψεις στην εφαρμογή και η ομάδα του Lidl Plus εργάζεται συνεχώς ώστε να βελτιώσει την εμπειρία αγορών σου.

Ως προϋπόθεση για συμμετοχή στο πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus, χρειάζεται να επιτρέψεις τη χρήση δεδομένων από υπηρεσίες τεχνολογίας, οι οποίες θα μας βοηθούν να κάνουμε την εμπειρία σου πιο ευχάριστη και το περιεχόμενο της εφαρμογής πιο προσωποποιημένο. Αυτά τα δεδομένα θα μας βοηθούν να βρίσκουμε προϊόντα που θα σου τραβούν την προσοχή, να αποστέλλουμε κουπόνια που σου είναι πιο χρήσιμα, ανάλογα με το πόσο συχνά χρησιμοποιείς την εφαρμογή και ποιες λειτουργίες αυτής είναι πιο κοντά στις προτιμήσεις σου. Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα μπορούμε να σε γνωρίσουμε πολύ καλύτερα και να σου παρουσιάζουμε περιεχόμενο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου. Τέλος, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα συγκεντρωτικά από όλους τους χρήστες για τον εντοπισμό και την επίλυση σφαλμάτων στην εφαρμογή μας.

Όροι χρήσης:
Ελλάδα: https://www.lidl-hellas.gr/el/lidl-plus/horoi-chrheses
Κύπρος: https://www.lidl.com.cy/el/lidl-plus/oroi-symmetochis

Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:
Ελλάδα: https://www.lidl-hellas.gr/lidl-plus/horoi-prostashias-prosopikhon-dedomhenon
Κύπρος: https://www.lidl.com.cy/el/lidl-plus/oroi-prostasias-proswpikwn-dedomenwn

Τι νέο υπάρχει

Έκδοση 14.36.8

Σε κάθε έκδοση διορθώνουμε σφάλματα και κάνουμε την εφαρμογή γρηγορότερη και πιο εύκολη στη χρήση.

Βαθμολογίες και κριτικές

4.3 από 5
15 βαθμολογίες

15 βαθμολογίες

Kathigitis007 ,

Not backward compatible with old iOS

This app is assuming that all customers have access to the latest tech. This app excludes everyone with an old ios device.

Considering you have no access to the offers unless you download the app what is lidl trying to tell us ? That older people who are more likely to have older iphones or un updated ios devices should not be their customers or is lidl shopping just a privilage for those who can afford the latest ios version devices?

Big blunder by lidl.

Pete28cy ,

Not working

Ipad air 2 and iphone 8 on latest ios 14.4.1 app say that its not working on jailbreak devices...my devices are NOT jailbroken , there is no jailbreak on 14.4
Just remove it from app store please

Απόρρητο εφαρμογής

Ο δημιουργός «Lidl Digital International GmbH & Co. KG» υπέδειξε ότι οι πρακτικές απορρήτου της εφαρμογής ενδέχεται να περιλαμβάνουν τον χειρισμό δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική απορρήτου δημιουργού.

Δεδομένα που χρησιμο­ποιούνται για τον εντοπισμό σας

Τα ακόλουθα δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε πολλαπλές εφαρμογές και ιστότοπους, που ανήκουν σε άλλες εταιρείες, για τον εντοπισμό σας:

 • Αναγνωρι­στικά
 • Δεδομένα χρήσης
 • Διαγνωστικά

Δεδομένα που συνδέονται με εσάς

Τα ακόλουθα δεδομένα μπορεί να συλλεχθούν και να συνδεθούν με την ταυτότητά σας:

 • Αγορές
 • Οικονομικά στοιχεία
 • Στοιχεία επικοινωνίας
 • Ιστορικό αναζήτησης
 • Αναγνωρι­στικά
 • Δεδομένα χρήσης
 • Διαγνωστικά

Οι πρακτικές απορρήτου μπορεί να διαφέρουν, για παράδειγμα, βάσει των δυνατοτήτων που χρησιμοποιείτε ή της ηλικίας σας. Μάθετε περισσότερα

Υποστηρίζει

 • Οικογενειακή κοινή χρήση

  Έως και έξι μέλη της οικογένειας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένη την Οικογενειακή κοινή χρήση.

Περισσότερα από αυτόν τον προγραμματιστή

Ίσως σας αρέσει επίσης