Bliq 4+

Bliq

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Met Bliq ben jij de baas over jouw energietransitie. Je hebt inzicht in jouw energieverbruik, je kunt je energieverbruik vergelijken met dat van een vergelijkbaar huishouden en je krijgt tips hoe je hier zo voordelig mogelijk mee om kunt gaan. Hierdoor verbruik je al snel zo’n 10% minder energie.

Bliq analyseert je energiegegevens en vertelt je wat het best bij jou past. Wat is voor jouw situatie de impact van de afbouw van het salderen of de terugdraaiende meter? Wordt het tijd voor meer zonnepanelen of voor een thuisbatterij? Misschien is een energiecontract met dynamische tarieven wel iets voor jou!?

Help ons de app te verbeteren
Enthousiast over onze app? Laat een recensie achter! Iedere dag werkt er een gemotiveerd team om jou te voorzien van het beste gebruiksgemak. Hierdoor brengt Bliq regelmatig een update uit.

Meer informatie?
Om je energieverbruik te kunnen uitlezen dien je een slimme meter te hebben. Lees meer over de Bliq op https://bliq.energy Heb je nog vragen of wil je met ons in contact komen? Stuur dan een berichtje naar info@bliq.energy.

What’s New

Version 4.4

Nieuw voor klanten met een Bliq-vanger: de grafiek stroomverbruik. Doordat Bliq jouw omvormer én je slimme meter uitleest, kunnen we exact uitrekenen wat je stroomverbruik is. We tonen dit in een aparte grafiek, net als In/verkoop en Zonne-energie. Ook hebben we de laadtijd van het dashboard en de animatie van de widgets aangepakt. Samen met het oplossen van een paar bugs zorgt dit ervoor dat we weer trots zijn op deze release.

App Privacy

The developer, Bliq, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle