iPhone Screenshots

Description

Aplikacioni Trafiku Urban shërben për të informuar qytetarët e Prishtinës për lëvizje në qytet përmes Transportit Publik.

Përmes këtij aplikacioni, qytetari mund të planifikoj udhëtimin e tij të radhës duke u bazuar në të dhënat në kohë reale të autobusëve të Trafikut Urban

What’s New

Version 2.2

Ndryshimet e reja ne kete verzion perfshijne:
- Opcioni Dark Mode
- Historiku i raportimeve dhe mundesia e pranimit te pergjigjes brenda aplikacionit
- Aplikacioni tani mund te perdoret edhe ne gjuhen Angleze dhe Serbe
- Faqja per kontakt direkt me Trafikun Urban

Information

Provider
Appbites SH.P.K.
Size
41.4 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like