Screenshots

Beschreibung

Θέλετε να δείτε λιοντάρια, δελφίνια, γουρουνάκια, δράκους, τον Πύργο του Άιφελ ή τον Ήλιο να ζωντανεύουν μπροστά σας, να κινούνται και να βγάζουν ήχους;
Τα «Μαγικά Βιβλία του Παππού» (iWrite Magical Books) είναι μία σειρά ολοκληρωμένων παραμυθιών για παιδιά από 3 έως 14 ετών, τα οποία φέρουν όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν ένα βιβλίο μοναδικό: εξαιρετική εικονογράφηση, ισορροπία μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, έξυπνοι διάλογοι με τη συνδρομή παιδαγωγών, όμορφα χρώματα επιλεγμένα για την καλύτερη παιδαγωγική εμπειρία κ.ά.
Έχουν όμως και κάτι παραπάνω, ικανό να ενθουσιάσει παιδιά και γονείς! Εκμεταλλεύονται τη σύγχρονη τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, η οποία είναι ικανή να παντρέψει τρισδιάστατα μοντέλα, κίνηση και ήχο με ένα κλασσικό βιβλίο κάνοντάς το να… ζωντανέψει με τρόπο μαγικό μπροστά στα μάτια σας!

Η εφαρμογή έχει μεγάλο σχετικά μέγεθος διότι περιλαμβάνει όλο τον κόσμο των Μικρών Εξερευνητών! Με μία εφαρμογή λοιπόν, η σειρά περιλαμβάνει:

| Οι Μικροί Εξερευνητές πάνε στη Φάρμα! |
Οι ήρωες μας είναι έτοιμοι για μια ακόμη περιπέτεια: στη φάρμα των ζώων! Έφτασε η ώρα να γνωρίσουν από κοντά τα θηλαστικά και τα πτηνά που ζουν εκεί. Κάποια από αυτά είναι μικρά, άλλα μεγάλα, όμως ζουν όλα μαζί σχηματίζοντας μια οικογένεια. Την οικογένεια της φάρμας!
Συμπεριλαμβάνει: Κότα, Αγελάδα, Πάπια, Κατσίκα, Γουρούνι, Κουνέλι, Πρόβατο, Σπουργίτι. (* iWrite Magical Books - Farm Animals)

| Οι Μικροί Εξερευνητές στον Βυθό της Θάλασσας! |
Ο Λάκης και η Ρίτα είναι έτοιμοι για ακόμη μια περιπέτεια, βαθιά στο “Βυθό της θάλασσας”. Ψάρια μεγάλα και μικρά, μαλάκια, θηλαστικά αλλά και ένα ερπετό!
Συμπεριλαμβάνει: Καλαμάρι, Φάλαινα, Δελφίνι, Καρχαρίας, Χελώνα, Ιππόκαμπος, Γατόψαρο, Γουρουνόψαρο. (* iWrite Magical Books - Underwater World)

| Οι Μικροί Εξερευνητές πάνε Σαφάρι! |
Ποιος είναι ο βασιλιάς των ζώων; Ποιο είναι το μεγαλύτερο και ποιο το ψηλότερο ζώο της τροπικής σαβάνας; Με ποιο ζώο συγγενεύει η γάτα και το άλογο; Θα μάθουμε, ακόμα, αν ζούνε μόνα τους ή σχηματίζουν κοπάδια, τι τρώνε και πώς προστατεύουν τον εαυτό τους από τα άλλα ζώα.
Πάρτε κιάλια, ένα καπέλο και το παγουρίνο σας και φύγαμε για μια απολαυστική περιπέτεια.
Συμπεριλαμβάνει: Ελέφαντας, Ζέβρα, Τιγρής, Καμηλοπάρδαλη, Ιπποπόταμος, Λιοντάρι, Ρινόκερος, Κροκόδειλος. (* iWrite Magical Books - Safari Animals)

| Οι Μικροί Εξερευνητές και τα Μνημεία του Κόσμου!
Οι μικροί μας εξερευνητές δεν χάνουν χρόνο. Ετοίμασαν βαλίτσες και είναι έτοιμοι να γυρίσουν τον κόσμο. Ανυπομονούν να γνωρίσουν από κοντά τα πιο διάσημα μνημεία της κάθε χώρας. Εφοδιαστείτε με τον παγκόσμιο χάρτη, με μια πυξίδα και, όταν ακουστεί το ρολόι του Μπικγ Μπεν, φύγαμε για τόπους μακρινούς, μέσα από το μαγικό βιβλίο επαυξημένης πραγματικότητας.
Συμπεριλαμβάνει: Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα, Μπιγκ Μπεν, Πύργος του Άιφελ, Κολοσσαίο, Σφίγγα της Γκίζας, Άγαλμα του Χριστού, Παρθενώνας, Πυραμίδα των Μάγια. (* iWrite Magical Books - Monuments of the World)

| Οι Μικροί Εξερευνητές και τα Πλάσματα της Φαντασίας!
Οι αγαπημένοι μας ήρωες αυτήν τη φορά γνωρίζουν τα “Πλάσματα της Φαντασίας”. Ο Λάκης και η Ρίτα συναντούν μονόκερους, κύκλωπες αλλά και τη Λερναία Ύδρα. Θα μάθουμε πολλά, αλλά θα δούμε και τα πλάσματα μπροστά μας με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας. Έτοιμοι, λοιπόν, να πετάξουμε σε κόσμους μαγικούς;
Συμπεριλαμβάνονται: Μονόκερος, Πήγασος, Δράκος, Κύκλωπας, Λερναία Ύδρα, Κινέζικος Δράκος, Γρύπας, Κένταυρος. (* iWrite Magical Books - Fantasy & Mythological Creatures)

| Οι Μικροί Εξερευνητές στο Διάστημα!
Επιτέλους, έφτασε η στιγμή οι μικροί μας ήρωες να εκτοξευθούν από τη γη στο μαγικό διάστημα. Μα πόσοι άγνωστοι πλανήτες υπάρχουν εκεί έξω; Είναι πολλά τα μυστικά που θα μάθουν οι μικροί μας φίλοι και η εξερέυνησή τους σε αυτά τα μακρινά μέρη αναμένεται μια ξεχωριστή εμπειρία.
Ντυθείτε κατάλληλα και έτοιμοι για εκτόξευση… 5… 4… 3… 2… 1…
Συμπεριλαμβάνονται: Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Γη (μαζί με Σελήνη), Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας. (* iWrite Magical Books - Planets)

Neuheiten

Version 1.0

Αυτή η ενημέρωση έχει υπογραφεί με το πιο πρόσφατο πιστοποιητικό υπογραφής της Apple. Δεν περιλαμβάνονται νέα χαρακτηριστικά.

App-Datenschutz

Der Entwickler (iWrite Publications) hat Apple keine Details über seine Datenschutzpraktiken und seinen Umgang mit Daten zur Verfügung gestellt.

Keine Details angegeben

Der Entwickler muss bei der Übermittlung seiner nächsten App-Aktualisierung Angaben zum Datenschutz machen.

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Das gefällt dir vielleicht auch