Screenshots

Beschreibung

Хороскоп Плюс сега включва:
- Хороскоп за зодията
- Магическа топка на отговорите
- Късмет за деня във формата на звезди указващи успеха в различните области
- Гледане на кафе с ключова дума и значението и
- Любовен метър
- Дневен хороскоп (изисква интернет)
- Фази на Луната
- Щастливи числа за деня
- Хвърляне на монета
- Баница с късмети
- Характер според годината на раждане

Хороскоп Плюс e хороскоп (оракул), гледане на кафе, състояние за деня, любовен метър, фази на Луната и магическа топка в едно. Подобно е приложението "z-info". Показва Ви доста обемна информация за зодията и нейните специфики. Програмата е изцяло на български език. Сега е добавена и магическа топка (magic 8 ball), на която може да задавате въпросите си. Добавена е и възможност за гледане на кафе. Просто кликате чашата и ви се пада късмет от дъното на кафената утайка. Добавени са звезди указващи дневният ви късмет. Проверявайте всеки ден, да научите кои области ще са ви най-успешни. Лесно можете да разберете и щастливите си числа за деня. Добавена е информация за фазите на Луната през текущия месец. Сега е представена и нова опция - любовен метър. Въвеждате мъжко и женско име, и програмата ви показва тяхната съвместимост. А ако искате да решите нещо, можете бързо и лесно да хвърлите монета. Забавлявайте се!

- Интернет е нужен единствено с цел показване на рекламен банер в самото приложение.

- Спецификите на зодиите и останалата информация в приложението, са събирани от свободното интернет пространство и по никакъв начин разработчика не държи правата над тях. Ако има проблеми с някой лиценз, моля свържете се с разработчика за да бъде поправена грешката.

- В последната версия е добавен и дневен хороскоп. Той взема информация от безплатни сайтове в интернет и за да използвате тази екстра трябва да имате интернет връзка. За останалите функции на приложението интернет връзка не е нужна.

Neuheiten

Version 3.1

- малки фиксове

App-Datenschutz

Der Entwickler, Tihomir Radev, hat darauf hingewiesen, dass die Datenschutzrichtlinien der App den unten stehenden Umgang mit Daten einschließen können. Weitere Informationen findest du in den Datenschutzrichtlinien des Entwicklers.

Daten, die zum Tracking deiner Person verwendet werden

Die folgenden Daten werden möglicherweise verwendet, um dich über Apps und Websites anderer Unternehmen hinweg zu verfolgen:

 • Standort
 • Kennungen
 • Nutzungs­daten
 • Diagnose

Mit dir verknüpfte Daten

Die folgenden Daten werden möglicherweise erfasst und mit deiner Identität verknüpft:

 • Standort
 • Kennungen
 • Nutzungs­daten
 • Diagnose

Nicht mit dir verknüpfte Daten

Die folgenden Daten werden zwar möglicherweise erfasst, aber nicht mit deiner Identität verknüpft:

 • Diagnose

Die Datenschutzpraktiken können zum Beispiel je nach den von dir verwendeten Funktionen oder deinem Alter variieren. Weitere Infos

Support

 • Familienfreigabe

  Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler