iPhone-Screenshots

Beschreibung

A prop de Barcelona hi ha tot un món de possibilitats per a gaudir de l’oci, de la cultura i de la natura. Les tres marques turístiques de la província de Barcelona –Costa Barcelona, Catalunya Central i Pirineus— i els seus setze espais turístics inclouen mar i platges, paisatges d’interior, art i patrimoni cultural, gastronomia, així com la riquesa d'un important passat industrial o els beneficis de les aigües termals.

En aquesta APP trobareu moltes possibilitats per fer turisme a prop de Barcelona, en un territori ric i divers situat entre el Pirineu i la
Mediterrània que compta amb el litoral més extens de Catalunya.

A peu o en bicicleta, us proposem un conjunt d’itineraris per gaudir de la província de Barcelona de la forma que més us agradi. Cada itinerari compta amb tracks, descripcions, informació sobre llocs d’interès i fotografies, a més d’una selecció de recursos turístics relacionats amb la ruta proposada.

----

Cerca de Barcelona hay todo un mundo de posibilidades para disfrutar del ocio, de la cultura y de la naturaleza. Las tres marcas turísticas de la provincia de Barcelona -Costa Barcelona, ​​Cataluña Central y Pirineos así como sus y sus dieciséis espacios turísticos incluyen mar y playas, paisajes de interior, arte y patrimonio cultural, gastronomía, así como la riqueza de un importante pasado industrial o los beneficios de las aguas termales.

En esta APP encontrará muchas posibilidades para hacer turismo cerca de Barcelona, ​​en un territorio rico y diverso situado entre el Pirineo y el Mediterráneo que cuenta con el litoral más extenso de Cataluña.
A pie o en bicicleta, le proponemos un conjunto de itinerarios para disfrutar de la provincia de Barcelona de la forma que más le guste.

Cada itinerario cuenta con rutas, descripciones, información sobre lugares de interés y fotografías, además de una selección de recursos turísticos relacionados con la ruta propuesta.

Informationen

Anbieter
Diputacio de Barcelona
Größe
62.9 MB
Kategorie
Reisen
Kompatibilität

Erfordert iOS 8.0 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.

Sprachen

Englisch, Französisch, Katalanisch, Russisch, Spanisch, Vereinf. Chinesisch

Alter
4+
Standort
Diese App verwendet möglicherweise deinen Standort, selbst wenn sie nicht geöffnet ist. Dadurch kann sich die Batterielaufzeit verkürzen.
Copyright
Preis
Gratis

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Mehr von diesem Entwickler

Das gefällt dir vielleicht auch